collage1

 

Het is eindelijk zo ver. Het lief schoot onlangs in actie en als het lief in actie schiet, dan staat er iets te gebeuren. Hij is van start gegaan met het plan: project'(1)4 – het terras maken!

Onze tuin kon tot even terug echt een puinhoop genoemd worden. Echt niet om aan te zien en met de eerste warme dagen achter de rug beseften we eens te meer hoe dringend we daaraan moesten starten. Maar hoe begin je daar nu in godsnaam aan? Welk soort terras willen we eigenlijk? Hoe groot? Welk materiaal? Beton of hout of tegels of… Opnieuw heel veel keuzes maken dus!

In eerste instantie wilden het lief en ik beton. Gegoten of in tegelvorm daar waren we nog niet uit. Ook de nieuwe soort ‘houttegel’ hebben we overwogen. De tegels met houtdessin kennen we ondertussen voor binnen, maar die zijn er nu ook voor buiten. Maar hoe mooi ook, ik blijf toch echt fan van the real deal.

 

collage2

 

Uiteindelijk beslisten we toch om voor hout te kiezen. Een natuurmateriaal met warme uitstraling. Onze tuin en terras moet vooral een gezellige plaats middenin het groen worden en ik denk dat we dat met hout het best kunnen creëren.

De komende weken zul je hier ons terras-avontuur kunnen volgen. Ik vertel je volgende keer over de soorten terrashout en de leverancier waar we mee samenwerken. Je mag ook tips en tric’s om je terras zelf aan te leggen verwachten en ook hopen resultaatfoto’s nadien natuurlijk! 🙂 Stay tuned!

Heb je vragen of tips, dan luister ik graag!

Liefs,

E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...