Het najaar doet zijn intrede. Een nieuw schooljaar, heel wat cultuurprogramma’s en home & away maakten opnieuw hun intrede. Stilaan worden awards voor online geweld ook een vaste waarde bij het vallen van het blad. Naast de Knack Weekend blogawards, is er dit jaar ook de Flair online talent award. Ik waag voor mijn beiden mijn kans, maar uiteraard zijn er ook heel wat andere bloggers die ik deze titels heel erg gun. Er zijn tegenwoordig zoveel getalenteerde mensen die erkenning verdienen! Knap hoe ze, meestal naast een fulltime job, erop los fotograferen en schrijven.

Naar aanleiding van de awards wilde ik met ook jullie mijn favoriete interieurblogs delen. Uiteraard volg ik ook heel wat blogs uit andere categoriën, maar jullie volgen ergenstussenin niet voor kooktips of mode advies, hoop ik toch voor jullie (anders zou je nog wel eens lang kunnen wachten). 🙂


1) BINTI HOME
bloggers4

Souraya ontmoette ik een tijdje terug op een event bij fonQ in Nederland. Ik moet bekennen haar blog en ik, dat was echt liefde op ’t eerste gezicht! Ik bewonder haar zo omwille van haar gedrevenheid. Ze heeft al zoveel bereikt en blijft doorzetten om haar dromen waar te maken. Souraya heeft ook een heel herkenbare stijl, iets wat echt een kunst is. Ook haar huis is een juweeltje! Heel veel hartjes voor binti home!

 

2) &SUUS
bloggers5

Suzanne leerde ik op hetzelfde event kennen. Weer een Nederlandse, maar onze noorderburen hebben dan ook echt zoveeeeel schitterende blogs! Van &suus krijg ik maar niet genoeg omwille van haar super vrolijke stijl. Van de snoepkleurtjes die ze vaak gebruikt word ik zo welgezind. Ze is ook interieurontwerper en schrijft hier vaak over op haar blog. Die posts zijn altijd heel erg leerrijk! Toppertje!

 

 

3) ZILVERBLAUWbloggers3
Nog zo’n vaste ‘hollandse’ waarde. Anki werkte al met heel wat leuke merken samen en bracht ook reeds een boek op de markt. Ze heeft ook echt een heel uitgesproken stijl, eentje waar ik zeker naar op kijk! De manier waarop ze kleuren combineert, daar ben ik echt jaloers op!

 

4) CLO CLOac
Anne Catherine  is de enige Belgische in mijn lijstje, jammergenoeg! Deze Antwerpse is nog niet heel lang bezig, maar is super gedreven om haar blog naar het volgende niveau te tillen. Een vrolijke en lieve meid en een blog met ballen. Geen eindeloze lijst van onbereikbare interieurs uit het noorden. Neen, hippe projecten, kunst en leuke tips! Top!

 

5) STRIPES & WALLSPicMonkey Collage
De laatste die dit lijstje volledig mag maken volg ik ook al geruime tijd. Ik hou van Marcella’s blog omdat ze ook zo praktisch is. Concrete tips en overzichtjes waar je thuis echt iets mee kan doen. Ze inspireert me heel vaak om hier aan de slag te gaan. Heel veel interieurbloggers slaan, volgens mij, de bal mis door vooral plaatjes te tonen van heel erg mooie, maar heel erg onbereikbare interieurs. Een blog die echt ideeën aanreikt blijf je volgen en daar slaagt stripes & walls helemaal in!

Als je zelf plezier hebt aan deze blog zou een nominatie voor de bloodawards ook heel erg welkom zijn! Nomineren (voor de categorie deco & design) kun je HIER. #dankustanku

Liefs,

E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...