hefstdeco hefst3herfstdeco3hefst8herfstdeco2

Het is een onmiskenbaar feit. De herfst is helemaal in ons land. Ik verjaar rond deze periode en heb dus nog vrij goede herinneringen aan dezelfde periode vorig jaar. Vorig jaar was het rond mijn verjaardag echt zomers warm weer. Nu is het deze week ook wel goed, maar een pak frisser. Gewoon herfstiger.

Een nieuw seizoen betekent voor mij ook wat aanpassingen in mijn interieur. Nieuwe kleurtjes en wat andere deco. De meesten onder jullie weten ondertussen dat ik dat allemaal eenvoudig hou. Zo kocht ik nu enkele okergele kussens en legde de zomerkleurtjes terug in de kast. Ik zocht wat mooie pompoenen bij elkaar en trok voor de aankleding van mijn verjaardagsbrunch zelfs het bos in!

Ik verzamelde wat mos, dennenappels, eikels en schors en creëerde een zalig warme tafel. Ik was er stiekem best wel trots op. 🙂
herfst10

Niet alleen binnen leg ik herfstaccentjes, ik vind het ook super fijn als je kunt buiten kijken en voelt in welk seizoen we ons bevinden. Dus ook op het terras plaatste ik enkele mooie pompoentjes!

Als de zon dan schittert en het oranje en geel nog meer doet opfleuren dan word ik zo gelukkig. Wat kunnen zonnige herfstdagen toch mooi zijn en wat kan ik ervan genieten als mijn huis weer helemaal klaar is voor een nieuw seizoen. Zijn jullie al begonnen met pompoen-zeulen of boswandelingen? Heb je tips om je huis eenvoudig en simpel herfstklaar te krijgen? Laat ze dan zeker hieronder achter, dan hebben we er allemaal wat aan!

Geniet van de zon!

E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...