binnendeuren3binnendeuren5binnendeuren2

Yes. Amai. Oef. Eindelijk. Plassen met een deur aan de wc. Tot nu toe (meer dan een jaar dus) hadden we op de benedenverdieping in ons huis geen binnendeuren. Dat werd overal netjes opgelost met gordijnen. Tot nu dus. De deuren zijn er en mannekes wat ben ik daar gelukkig om.

Dat we nu pas binnendeuren hebben is vooral een financiële kwestie, want deuren kosten echt geld. Heel veel geld. En ja als een mens moet kiezen tussen een reisje of deuren, dan is die keuze wel snel gemaakt. Daarbovenop wist ik ook echt niet wat voor deuren ik wilde. Alle ja, eigenlijk wist ik het wel. Zo van die zwarte smeedijzeren met glas erin. Maar laat dat dan net de rolls royce in deurenland zijn. Aangezien we 4 deuren nodig hebben die dicht naast elkaar gelokaliseerd zijn hebben we die maar van het lijstje geschrapt.


binnendeuren1

 

Ik wilde een mooie deur, die vooral niet te veel opviel, eenvoudig en tijdloos was. Liefst iets om mee te schilderen zodat ze mooi ‘blenden’ met de muren. Ook liefst hier en daar met wat glas en in de gang een schuifmodelleke. Oh, en zwarte klinken! Dat zeker! Veel gesurf en gepinterest later hangen ze te blinken en ik ben er reuzetrots op, met dank aan onze top schrijnwerker!

 

binnendeuren4

 

Binnenkort hebben jullie dus een resultaatpost te goed, maar tot het zo ver is (want ze moeten eerst geschilderd worden -en onze muren ook trouwens!- ) hierbij alvast wat binnendeuren inspiratie voor mensen die in dezelfde fase zitten als wij. Hopelijk heb je er wat aan, want beelden vinden van mooie deuren insniesimpel ! Ik kon me uiteindelijk perfect een voorstelling maken van de deuren, maar had het nog nooit op foto gezien. Spannend dus. Maar zoals ik al  zei: ’t is helemaal goed gekomen! En voortaan plassen we dus mét deur aan ’t kleinste kamertje.

Liefs,

E.

 

beelden: feedly, nordicdesign.ca, notesondesign.tumblr.com & pinterest. 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...