helix1 helix2 helix3

Helix. Ik schreef er in het verleden al hier eens over. Nicky startte toen een jonge en creatieve onderneming die aan 3D printing doet. Naast juwelen print hij ook interieuraccessoires als vaasjes, kommen en zelfs opbergdoosjes voor je juwelen! In het begin was ik nogal sceptisch. Een vaasje in papier uit een printer? Je ziet misschien mijn gezicht al voor je, maar dat leek me dus geen goeie combinatie. Tot ik een vaasje cadeau kreeg. De items zijn helemaal niet uit papier gemaakt maar uit een soort kunstof dat wat aanvoelt als plastiek. Je kunt echt niet geloven hoe stevig die spullen zijn ! Daarnaast ben ik ook helemaal fan van de nieuwe pastelblauwe kleur in het assortiment. Tel daar de geometrische shapes bij en je hebt een winner!

Vandaag breidde Nicky de collectie uit en naar aanleiding daarvan mag ik 1 lezer een geweldig interieuritem cadeau doen! Juij! Feest! Je kunt kiezen uit een vaasje, een schaal of het schaaltje voor je juwelen. Het enige wat je moet is mijn facebook liken, die van Helix liken en hieronder vertellen wat en waarom je wil winnen!

helix5
Trouwens, als je nog op zoek zou zijn naar een feestelijke strik voor jezelf of je vriend voor de aankomende feestdagen, dan kun je die ook bij Helix vinden! Hoe te gek is dat? Een strik uit de printer! Hij ziet er bovendien echt super goed uit! Wie graag de strik of iets anders koopt (cadeau doet!) kan ook volgende code gebruiken: HXERGENSTUSSENIN. Die geeft je recht op 25 % korting! Dubbel feest!

Liefs,

E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...