PicMonkey Collage popupopsmuk1popupopsmuk2popupopsmuk3popupopsmuk4popupopsmuk7

De pakjesperiode komt er weer aan en meestal gaat dat gepaard met pop-ups! Gezellige tijdelijke shoppingsadresjes vinden dan hun plaatsje in veel grootsteden in ons land. Ook Brugge is er weer een super cosy exemplaartje rijker! Vorig jaar was er die van Bliss, dit jaar verwelkomt de stad Opsmuk. Bieke en Jan, de twee creatievelingen achter Opsmuk (super mooie houten meubelen!), kwamen met het idee op de proppen en al snel tekenden tal van andere topmerkjes present. Denk bijvoorbeeld aan het prachtige L’Atelier de Juliette (babygear), Wolf+Deriemaeker (juweeltjes), Charlotte Hertens Design (fan-tas-tische kaartjes!), Kaspar (Belgian fashion voor kids), Make it by lots of Jess (papieren opbergzakken) en Balls & Needles (gebreid
sjaals & vesten).

 


popupopsmuk6popupopsmuk11popupopsmuk8popupopsmuk15popupopsmuk9popupopsmuk14

De winkel is echt echt ultra cosy en werd heel erg creatief ingericht. Men maakte vooral gebruik van goedkoop DIY gerief als vezelplaten, betonnetten, … Helemaal mijn ding. Ideetjes die ik zekere meeneem!

popupopsmuk10popupopsmuk17popupopsmuk13popupopsmuk18

Ben je binnenkort dus in Brugge? Sla dan zeker deze kerst pop-up niet over! Ze is elke dag geopend van 10 tot 18 uur. Bieke zal je ontvangen met de glimlach!

Veel liefs,

E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...