kerstdeco_ergenstussenin_1kerstdeco_ergenstussenin_4kerstdeco_ergenstussenin_2kerstdeco_ergenstussenin_3kerstdeco_ergenstussenin_5

Zoals velen onder jullie waarschijnlijk ben ik momenteel bezig met mijn kerstdeco. Vorig jaar had ik er goed over nagedacht en deed ik alles in 1 dag. Logisch ook misschien, het was de eerste kerst in ons eigen huis. Dit jaar overkomt het me meer. We kochten wel weer ‘ben echten’ boom. Want niks boven de ‘real deal’ toch? Ik kleedde die aan in wit en pastelkleurtjes. Een beetje zoals vorig jaar. Voor de overige kerstdeco ga ik meestal plaatjes kijken op Pinterest. Daar vind je echt zoveel inspiratie terug!

kerstdeco_ergenstussenin_6

Vaak ook heel simpele ideetjes, want dat is ook wel echt een voorwaarde. Niet te veel tralala, maar gewoon eenvoudig. Dat vind ik ook het mooist. De leukste wilde ik ook graag met jullie delen. Wie weet kunnen jullie hier thuis ook mee aan de slag?

Is jullie huis al volledig kerstklaar? Welke deco mag bij jullie niet ontbreken met kerst?

Veel liefs,

E.

 

BEELDEN: architectureanddesign styleestate, darlingdexter, digsdigs, domino, gramfeed, trendsparna, nicolefranzen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...