552. HelenB: verjaardagsprijzen deel 2!

helenBhelenBextra
Onlangs volgde ik een workshop in Gent. Eentje over vorm geven aan je dromen. Super inspirerend en ik maakte ook kennis met Helen. Helen van HelenB en Helen en vrienden. Top madam!

Helen maakt van alles zegt ze zelf en dat klopt ook. Ze is een creatieve duizendpoot en ik ben echt een fan van haar werk. Ze maakt schitterende tekeningen en die vind je terug op porselein, kaartjes, beddengoed,… Sinds kort heeft ze ook haar eigen shop aan Sint-jacobs in Gent. Je kunt er terecht voor unieke selectie stijlvolle objecten, gebruiksvoorwerpen, sieraden, klein meubilair, verlichting, illustraties, kaarten, posters, toffe boeken, en zoveel meer. Het is er piep klein, maar er valt echt zoveel te ontdekken! Neem dus zeker je tijd als je langs gaat!
helenbextra2 helenbextra3 helenBextra5

Kijk trouwens ook regelmatig eens op haar Facebookpagina, want zoals ik al zei geeft ze echt super toffe workshops!

Vandaag dus een mega leuke HelenB prijs. Je kunt deze schitterende taartschotel heel eenvoudig winnen door hieronder een berichtje na te laten! Volgende week vrijdag maak ik de winnaar bekend op de facebookpagina!

helenbtaart

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...