589. Tussenstand: #mygodfathersquad

retroviewer-1retroviewer-7unknownretroviewer-2retroviewer-8retroviewer-4retroviewer-6

Toen ik erover nadacht kwam ik tot de conclusie dat het al even geleden was dat ik jullie een update gaf over hoe alles reilt en zeilt ten huize ergenstussenin & het lief. Dat moet van onze baby aankondiging geweest zijn zeker? Ik wil vanaf vandaag weer op regelmatigere basis een persoonlijker stukje schrijven, dat is tenslotte ook hoe de blog in oorsprong begonnen is. Dus naast de interieur en styling artikels een nieuwe categorie: Tussenstand. Ik voeg binnenkort ook wat kleine nieuwe dingen toe aan de blog en uiteraard zal de categorie mini af en toe gevoed worden. Verwacht nu niet dat ik hier een persoonlijke mommy-blog van ga maken, neen interieur is en blijft mijn ding. Alles op vlak van de mini zal dus ook die invalshoek hebben. 🙂

Ondertussen zijn we exact 26 weken verder. Mijn buikje begint stilaan een prominentere plaats in te nemen en ik voel onze bébé ondertussen ook al goed bewegen. Ik voel me fantastisch! Afgelopen vrijdag vroegen we onze broers ook of ze het peterschap op zich wilden nemen! Zo leuk! Het lief en ik hebben allebei 2 jongere broers, samen vormen die 4 kanjers vanaf heden #mygodfathersquad. Zoveel jong, getalenteerd geweld jouw peters kunnen noemen, ik ben zelf stiekem jaloers!

 

unknown-1 unknown

 

Uiteraard wilden we hen dat niet zo maar vragen. Ik wilde iets tofs, iets origineels. Gelukkig kwam mede-blogger Kelly als snel met een fantastisch idee op de proppen. Net als haar lieten we viewmasters maken. We hadden al heel wat leuke beelden van onze zwangerschapsaankondiging en voegden daar op het einde een toffe ‘wil jij mijn peter zijn’ foto aan toe. Een schot in de roos.

En daarna werd het een geweldig leuke avond. Als dit de voorbode wordt van alle komende verjaardagsfeestjes dan wordt het alvast gene saaien boel. 🙂 Onze broers en hun fantastische madammen legden ons trouwens ook in de watten, want wat een leuke cadeaus hadden ze bij!

Het lief en ik? We zijn dankbare en heel gelukkige mensen.

Liefs,
E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...