620. String Grid give-away!

Dat ik al langer fan ben van String, dat wisten trouwe volgers al. Het lief en ik spaarden een tijdje tot we ons droomrek in de woonruimte konden realiseren. Toen de mannen van Torp het hier kwamen installeren was ik door het dolle heen. Het rek lijkt wel voor ons gemaakt. Toen ik Lucet’s kamer ging inrichten was een String pocket dan ook een van de eerste zaken die ik aanschafte. De String systemen zijn super handig, zijn niet eisend in een ruimte en laten me vooral toe zoveel te stylen als ik maar wil. Potjes eens verzetten, cactusje toevoegen, glaasjes weg. Heerlijk hoe je keer op keer een nieuwe sfeer kunt creëren!

Meet the Grids!

Begin 2017 lanceerde String de Grids! In oorsprong een wandorganiser waar je verschillende bakjes kunt aanhangen, super handig in je bureau of keuken bijvoorbeeld. Maar je kunt de bakjes ook afzonderlijk krijgen om aan een ander String rek te hangen bijvoorbeeld. Geweldig vind ik ze! En uiteraard is Nordic Living een van de eerste shops in België die ze aanbiedt en het wordt nog leuker! Ik mag er twee weggeven! Ik geef er eentje weg op de blog en eentje op instagram. Wil je dus dubbel zoveel kans maken? Dan doe je gewoon hier en op Instagram mee!

 

Hoe kun je hier winnen? 

Heel simpel! Vertel me in een reactie hieronder waar je winkel van Nordic Living in Vlaanderen terug vindt! Veel succes! Winnaars worden bekend gemaakt op Facebook op vrijdag!

Liefs,
E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...