622. Seepje!


Een tijdje terug schreef ik hier al eens over Seepje. Toen al was ik laaiend enthousiast over dit natuurlijke schoonmaakmiddel. Tegenwoordig zitten de zeepjes in nieuwe verpakkingen waar ik nog enthousiaster over ben. Als ik ze heb opgebruikt ga ik ze sowieso sparen om als vaasjes te gebruiken! Ondertussen werden er ook wat nieuwe geuren aan het gamma toegevoegd en is er ook een allesreiniger!

 

Zacht, ook voor babyvelletjes

Seepje is een wasmiddel dat werkt op basis van schillen van de Sapindus mukorossi-vrucht uit Nepal. Deze schillen hebben de wonderlijke bijwerking dat als ze in aanraking komen met water een natuurlijke vorm van zeep afstaan. De ‘gewoon neutraal’ schillen zijn bovendien hypoallergeen, ze bevatten geen chemische bestanddelen, perfect dus ook voor baby’s ! Bij elke was voeg je 4 hele of 8 halve schillen en hup klaar is kees! En voor wie toch liever met vloeibare producten wast: dat kan ook, hieraan werden etherische oliën toegevoegd om leuke geurtjes te creëeren. En die hebben ook schitterende namen als: “vrij en blij” of “vers geperste lentegeur”. Ook de schillen zijn nu trouwens verkrijgbaar met ‘ochtend in het bos’- of “zomerse vakantie”-geur!

Seepje wint steeds meer aan populariteit en wordt ondertussen in meer dan 1100 winkels verkocht. Zo vind je ze ondermeer bij Juttu en Sissy Boy!

Win je eigen Seepje-pakket!

Maar voor 1 lezer heb ik nog beter nieuws! Ik mag namelijk een Seepje pakket weggeven! Meedoen kan op mijn instagram-account! Toi, toi, toi!

 

Liefs,

E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...