649. Ook in 2018 gaan we verder met KABINE!

 

Een nieuw jaar, nieuwe uitdagingen.

Ondertussen zitten we helemaal in 2018. De meesten onder ons zijn terug aan het werk, de kids zitten weer op de schoolbanken. Het gewone leven voltrekt zich opnieuw na een periode van gezelligheid, cadeautjes, lekker eten en familie. Januari bracht bij ons niet alleen een nieuw jaar, het betekende ook het startschot voor de “grote verbouwingswerking” bij KABINE en KANTINE! En daar zaten we echt op te wachten. Zoals bij elke verbouwing waren er tal van factoren die het geplande proces wat hebben vertraagd, maar gelukkig kunnen we terugvallen op een schitterend “verbouwingsteam” en ondertussen volgt de ene aannemer heel snel op de andere. Tegen het eind van deze maand is ons pand gepleisterd, gevloerd en voorzien van technieken. Halleluja!

Terwijl de bouwwerken zich in de winkel voltrekken ben ik volop bezig met het interieurplan en het bij elkaar sprokkelen van alles wat ik daarvoor nodig heb. Aankopen van nieuwe collecties, en ook nieuwe merken staan dezer dagen elke dag op mijn to do. Want uiteraard zal de fysieke shop een nog uitgebreider aanbod hebben dan de webshop nu al heeft. Ons pand is bijna 400m2 groot, dus we hebben wel wat ruimte om te vullen! Ook Aline (die de leiding neemt bij KANTINE) is volop bezig met haar voorbereiding. Leveranciers selecteren, meubilair zoeken, receptjes uitproberen,…Het is een tof proces! Volgende week gaan Aline en ik trouwens ons verhaal delen op een Kustcafé voor ondernemers, georganiseerd door Westtoer. Spannend allemaal!

 

KABINE werft aan!

Maar de shop runnen kan ik niet alleen. De webshop, de winkel, geboortelijstjes organiseren,… Dat is vrij veel. Ik ben dus ook op zoek naar een rechterhand voor KABINE. Iemand die iets heeft met interieur en met kinderen misschien? Iemand die met de glimlach mensen verder helpt, er niet tegenop ziet af en toe met wat dozen de sleuren, iemand die met Aline en mezelf af en toe een Hanson of Casanova momentje wil houden (essentieel!). Ik ben zo verschrikkelijk benieuwd naar wie me zal mailen, wie uiteindelijk mijn eerste echte teamlid wordt. Alle info over de vacature vind je trouwens hier

Heel binnenkort begin ik aan de inrichting van de winkel. Schilderen is hierbij een eerste essentiële stap! Gelukkig kon ik voor advies terecht bij Colora! De winkel is zoooo groot. Ik kan niet wachten om jullie de real-life results te tonen! Tot heel snel!

 

Liefs,

E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...