650. Een geweldig interieur bij B&B Summertime!

   

 

Mijn thuishaven is een pareltje rijker. Maak kennis met Summertime, een bed & breakfast uitgebaat door Suze en haar echtgenoot Guy in Koksijde. Toen haar kinderen het huis uit trokken was het voor Suze kiezen of delen. Het huis werd te groot voor haar en haar man. De twee gingen ofwel verkopen ofwel het huis anders aanwenden. En als echte “moederkloek” koos Suze voor het tweede.

Een hart voor dieren, mensen én interieur

Suze & Guy runnen eigenijk een dierenartsenpraktijk met verschillende praktijken. Maar naast een hart voor dieren heeft Suze ook een hart voor mensen en voor interieur. Die twee laatste passies brengt ze nu samen in dit juweeltje. Voeg daarbij dat ondernemen hier echt in het bloed zit en het resultaat wordt Summertime.

Voor het interieur werd resoluut voor de Scandinavische woonstijl gekozen. Kraakwitte muren, heel veel natuurlijk licht, hout en een zalig haardvuur, om maar enkele key-elementen te noemen. Prachtig is de combinatie van de witte muren en de oude, betonnen hoge plafonds. De hele b&b ademt rust en zuurstof en is daarmee een weerspiegeling van de plek waar ze gelegen is: een kustdorp.

Zelfs een babysit wordt geregeld.

Bij Summertime vind je drie kamers. Een gewone, een familiekamer en een suite met prachtig vrijstaand bad. Het ontbijt is er royaal en de service evenzeer. Suze zorgt graag voor tal van andere leuke extra’s. Bovendien is de b&b ook 100% kindvriendelijk. Van traphekjes tot babybedjes en van speelgoedmanden tot een babysit. De gemeenschappelijke ruimtes omvatten een gezellig salon met haardvuur en een heel ruime keuken. D            at maakt van deze plek ook dé bestemming bij uitstek voor een leuk familieweekend.

Tijdens mijn bezoekje afgelopen weekend kon ik alleen maar spijtig zijn dat de b&b in mijn eigen straat gelegen is, anders werd het vast en zeker ons favoriete vakantie adres!

Gratis overnachten? 

Bij KABINE werken voor onze geboortelijstjes trouwens samen met deze geweldige B&B. Bij een geboortelijstje bij ons krijg je namelijk een nachtje cadeau! Zo kun je een weekend naar zee trekken en je lijstje komen kiezen in de winkel. Daarna wordt alles online geregeld. Als dat geen geweldige deal is?! Geïnteresseerd? Je vindt alle info HIER!

 

BNB SUMMERTIME
Robert Vandammestraat 40
8670 Koksijde (Belgium)

 

 

foto’s:  Thijs De Langhe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...