663. Weekend getaway: The Hoxton Barcelona

Plan je binnenkort een tripje naar de leukste stad in Spanje? Dan is The Hoxton Barcelona echt een hotel die je moet overwegen voor je verblijf. Met én zonder kids. Ik toon je graag waarom!

The Hoxton hotels zijn al jaar en dag een vaste waarde in boetiek/designhotel-land. In de leukste steden in de wereld hebben ze filialen en altijd in een zelfde succesformule: heel veel sfeer en ambiance, een geweldig mooi interieur, topservice en altijd gelegen in de hipste buurten van die desbetreffende steden. Elk hotel wordt weliswaar ingericht met respect voor en geïnspireerd door de stad erom heen. Zo werkten ze in dit filiaal vaak met heel typische Spaanse elementen.

The Hoxton wil graag een hotel zijn waar ook locals gemakkelijk een weg naartoe vinden. Van zodra je de lobby binnenkomt word je dan ook ondergedompeld in de Hoxton-vibe. Een super cosy bar, een leuke lobby die vrijwel altijd buzzt van de creativiteit. Grootste plus is de rooftop mét zwembad waar zowel hotelgasten als locals gretig gebruik van maken. Ook met kids vind ik dit echt een meerwaarde. Zo kun je warme stadsdagen afwisselen met relaxte momenten in en aan het water! En ook jij zal er graag vertoeven dat geef ik je op een blaadje. Een aperitiefje bij de rooftoppool met het zicht die je daar hebt, dat is echt onbetaalbaar!

Het hotel is gelegen in de wijk Poblenou waar heel veel hippe zaakjes te vinden zijn, maar die ook vlot in verbinding staat met andere stadswijken. Met kids vind ik hop on/off bussen altijd een topper en die hebben een halte om de hoek!

Op zoek naar andere tips? Wij voedende Téléfféric Aeri Del Port, Montjuic met het Palau Nacional en Parc Guell ronduit geweldig! Op vlak van restaurants kunnen we Gallito, Bocca grande en vooral parking pizza (!!!!) heel erg aanraden! Federal is super tof voor ontbijt of lunch of koffie! Ga je erheen? Laat het ons zeker eens weten!

Liefs,

E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...