Daarnet was ik op zoek naar een onderwerp voor mijn blogpost van vandaag. Er zijn zo van die dagen waarop je 1001 dingen zou kunnen schrijven en er zijn er andere… Vandaag had ik wel wat inspiratie, maar niks kon me volledig boeien. Dat heb ik wel.  Als ik een post schrijf, schrijf ik ze meestal vanuit mijn gevoel op dat moment. De post moet voor bijna 100% passen bij mijn state-of-mind zeg maar.

 Er zijn ook dagen waarop een mens bitterweinig voelt uiteraard. Dan schrijf of post ik meestal niets. Die dagen zijn bij mij vrij schaars. Ik ben een veelvoeler en daar ben ik best wel blij om. Dat wil niet zeggen dat ik één of ander emotioneel wrak ben, neen. Integendeel! Emoties zijn de basis. Voor mij de basis om de dingen echt te beleven. Iets is pas echt goed wanneer het ook iets losmaakt vanbinnen. Of het me nu ontroert, irriteert, schokt, verbaasd of me opgewekt maakt. Als het iets in beweging brengt, dan blijft het bij.

 Om terug te komen bij het begin van mijn verhaal. Vandaag was ik dus op zoek naar iets om over te schrijven. Op de één of andere bizarre manier ging mijn voorkeur uit naar het schrijven van een recept. – Yes, I am a cheescake-freak! – Dan kun je je afvragen wat dat zegt over mijn state-of-mind natuurlijk?! Vis het zelf maar uit!

 Geniet van deze werkdag, want ’t is al bijna weer weekend!

E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...