602. Hygge, het geheim van de Deense lifestyle!

hygge1elizadewaele_hygge-1-van-1elizadewaele_hygge-2-van-2hygge6

Dat ik fan ben van de Scandinavische levensstijl moet ik jullie niet meer vertellen hé? Vooral het woonsegment wordt hier belicht, maar uiteraard gaat die levensstijl veel verder dan dat. Het zit hem in alle aspecten van het menselijk leven. Volgens onderzoek zijn de Denen, door die levensstijl, het gelukkigste volk ter wereld en dat kan ik eigenlijk goed geloven ook. Het lief en ik waren vorig jaar enkele dagen in Kopenhagen en voelden ons er ook geweldig. Het geheim voor dat geluk zit hem volgens velen in hygge. Een woord waarvoor eigenlijk niet echt een Nederlands woord bestaat, maar een gevoel dat iedereen wel kent. Hygge verwijst naar momenten van geluk, van warmte en gezelligheid, van samenzijn.

Dit nieuwe boek wil je uitleggen wat hygge inhoudt en geeft je in verschillende hoofdstukken tips en trics over hoe je het kunt toepassen in je leven, in huis, in de keuken,… Denk daarbij vooral korte stukjes tekst en mooie pinterest plaatjes. Het laat je zien hoe belangrijk die kleine momenten zijn in het leven en waarom in ons drukke moderne bestaan het zo noodzakelijk is om even de uitknop in te drukken en tijd te maken voor hygge. Een boek die elke fan van de Scandinavische levensstijl zeker zal kunnen smaken. En persoonlijk vind ik het ook een heel erg mooi geschenk. Je geeft iemand als het ware een pad of aanwijzing naar geluk cadeau. Mooi toch?

WIN, WIN, WIN!

Ennnnnnn het LEUKSTE is, ik mag ook twee lezers hiermee gelukkig maken! FEEST!

Wat moet je doen om te winnen? Laat hieronder een reactie na en vertel me wat voor jou klein geluk is. Ik ben zo benieuwd!

Fijne feestdagen lieverds,

E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...