550. Een trotse tussenstand!

life1life2

Dag lieverds, hoe gaat het met jullie? Lang geleden precies dat ik jullie dat nog eens vroeg. De laatste tijd hol ik mezelf voorbij en schieten de kleine dingen er soms bij in. Hartkloppingen en piekernachten tot gevolg. Gelukkig zijn er dan soms vriendinnen en wijn, veel wijn. 🙂

Alles gaat echt aan een razend tempo de voorbije weken. Ik startte, naast de blog voor Lamett, een nieuwe bedrijfsblog voor de firma CacheCur. Dus voor jullie nog een kans om nog meer inspiratie op te doen! 🙂 Daarnaast ga ik binnenkort ook bloggen voor VTwonen! Zo spannend! Ik ga er schrijven over mijn teerbeminde Belgische kust. Je mag je verwachten aan een hele pak hotspots, stylings met strandelementen, tips om de kust bij jou in huis te halen, leuke binnenkijkers,… Ik kijk er zo verschrikkelijk naar uit. Vroeger zag ik dat wonen aan zee soms als een belemmering, alles is namelijk vaak ver weg. Maar ondertussen zie ik het als mijn sterkte. De zee maakt me rustig, geeft me zuurstof en bespeelt mijn creativiteit. Het is mijn basis, de basis die ik nu ook met jou ga delen! Maf!

Binnen enkele dagen, op 12 maart, is de blog ook jarig! Weer een jaar voorbij! Deze keer blaast ze 4 kaarsjes uit! En zoals steeds gaat een verjaardag gepaard met cadeautjes! Je mag je verwachten aan 4 dagen met prijzen! Hou  het hier dus zeker in de gaten.

Voor nu wens ik jullie allemaal een deugddoend weekend toe!
Tot volgende week,

liefs,
E.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...