551. Hiep hiep HOERA!

gullivertree8gullivertree1 gullivertree2 gullivertree3gullivertree6

De blog wordt vier vandaag. Al vier jaar dus zit ik hier van alles neer te pennen. Wat een ontdekkingstocht is dat geworden. Als ik mijn eerste blogpost vergelijk met die van nu lijk ik wel een compleet ander persoon. Ergenstussenin is voor mij een roetsjbaan van emoties geweest en blijft dat nog elke dag. Ik heb zoveel geleerd. Over mezelf en over de wereld. Het heeft me op zo’n toffe plekken gebracht en bij zo’n leuke mensen. Ik ben dankbaar.
Vaak moet ik ook horen: “amai ik word ook blogger, ik ben aan het verbouwen en dan krijg ik misschien een gratis vloer”. Misschien is dat wel zo, maar mensen vergeten heel vaak dat bloggen ook heel veel werken is. Een eenzame job ook. Zoals vandaag. Schitterend zonnetje buiten, maar ik zit van negen uur deze morgen tot acht uur deze avond achter deze laptop en soms, heel soms steekt dat ook echt tegen. Je moet mailen, heel veel mailen, meetings doen, plekken bezoeken, stylings doen, producten opzoeken, fotoshoots organiseren, beelden bewerken, posts schrijven, samenwerkingen uitwerken,… En dat allemaal naast een voltijdse job. Daarbovenop is bloggen ook echt doorzetten, want lieve mensen de eerste maanden kon ik mijn volgers op mijn handen tellen. Mijn lieve mama was mijn grootste fan (en is dat nog steeds!). Het is enkel door consequent vier jaar lang met hart en ziel te blijven schrijven dat ik sta waar ik vandaag sta. Maar hey, je hoort me zeker niet klagen, want ik doe dit zo graag. Ik blog met heel veel passie en dan is alles gewoon een pak minder lastig.

 

gullivertree9gullivertree5gullivertree7
Daarnaast heeft Ergenstussenin ook heel veel te danken aan haar partners. Bedrijven, mensen die in de blog geloven. Merci aan Lamett, het voorbije jaar hebben we zoveel gecreëerd samen, bedankt daarvoor. Bedankt aan Levis, Ikea, Happy Friday, CacheCur, VTwonen, ARCK, DIFT, Oona, Farrow & Ball, XLboom, Marnix & Ally, Electrabel, Ogilvy, Comprendo, Artifact Uprising, Helix, Juttu, Bliss, Elho, Brabantia, Un Matin dans Les Bois, VIHTA, Thermae, Accor, Roomblush, Vesper, Mooved,…

 

gullivertree4
En uiteraard, dan zijn er nog jullie. Dit jaar was voor mij overweldigend. Op de een of andere manier ben ik erin geslaagd meer contact met jullie te maken. Ik krijg zoveel lieve mails, reacties, berichtjes,… Van complete onbekenden groeiden velen onder jullie uit tot online maatjes. Om jullie te bedanken geef ik 4 dagen prijzen weg! Hele leuke prijzen!! De eerste, vandaag, ligt me heel nauw aan het hart. Ik denk zelfs dat het een van mijn favoriete koffie adresjes is in België! Ik ben dan ook zot content dat ik iemand een high-tea experience voor 2 personen mag cadeau doen bij Gulliver Tree in Brugge! 

Wat moet je daarvoor doen? Heel simpel! Laat hieronder gewoon een reactie achter! Volgende week vrijdag maak ik de winnaars bekend op de facebookpagina! Veeeeeeel succes!!!!

 

Liefs,

een dankbare E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...