349. Du Phare !

dp1dp2
Zondag is tegenwoordig een dag voor het lief en mezelf. Gewoon voor ons. Gezellige boel is dat meestal. Zo belanden we afgelopen weekend in Bistro Du Phare in Brugge. Mijn nicht had me dit adresje al eens aangeraden, dus dé moment om het ook eens uit te proberen. En eerlijk? ’t Was echt de moeite.

Bij het binnenkomen lijkt Du Phare meer een volkscafé, dan een bistro, maar wanneer het personeel je meeneemt ontdek je echt een oase van gezelligheid. Planken vloeren, kaarsen op een wijnfles, vooral niet te veel tralala. En dan het uitzicht natuurlijk. Rondomrond vind je heel mooie gebogen ramen die uitkijken op de Brugse binnenwateren. Zeker in dit guure herfstweer is Du Phare een bezoekje waard! Intiem en huiselijk!

Op de kaart vind je heel veel lekkers terug aan een zeer schappelijke prijs. Van wereldkeuken tot slaatjes en van de heel klassiekers tot pasta’s. Iedereen vind er zijn gading. Zondag ging het lief voor een slaatje geitenkaas (€14,90) en ik voor carpacicio van verse zalm (€ 16,20). Heerlijk! Verse, eerlijke producten, mooi en gul gepresenteerd. Zachte romige geitenkaas, kraakverse zalm. Top!

Dus binnenkort nog eens in de West-Vlaamse hoofdstad? Ga dan zeker eens een hapje eten bij Du Phare, ge zult het u niet beklagen. Zeg dat ik het u gezegd heb.

Liefs

E.

Bistro Du Phare
Sasplein 2
8000 Brugge
050 34 35 90

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...