350. Fabrieksverkoop Extremis !

Fabrieksverkoop Extremis 2fabrieksverkoop extremis 3fabrieksverkoop extremis 1fabrieksverkoop extremis 6

Ja! Dit weekend was het zover. Het belgische outdoorbrand Extremis hield zijn fabrieksverkoop. Resultaat? Ik ben echt 200% fan geworden. Geworden, inderdaad. Eerlijk is eerlijk, daarvoor kon het merk me  niet echt bekoren. Het lief daarentegen is fan van het eerste uur.

Nu, na de fabrieksverkoop, kan ik met eer en geweten zeggen dat het een fantastisch merk is. Extremis ademt kwaliteit en innovatie en net dat kan ik heel erg appreciëren. De afwerkingsgraad van de meubelen is werkelijk bewonderenswaardig en dat wordt gesmaakt. De fabrieksverkoop startte om 10u en tegen 11u30 was zeker de helft reeds verkocht. Heel wat volk was op die grijze zaterdagochtend uit bed gerold om tuinmeubilair op de kop te tikken. Je kon rekenen op kortingen van 40, 50, 60 en zelfs 70%. Mooie zaakjes dus. Ik heb me zelfs een beetje moeten inhouden om geen tafel mee naar huis te sleuren. Maar geef toe, een tuintafel kopen als je huis nog half moet gebouwd worden? Beetje lachwekkend. Dus bij deze Extremis: het lief en ik komen op jullie volgende fabrieksverkoop voor de deur kamperen. 🙂

Liefs
E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...