410. multifunctioneel (kantoor)meubilair !

bs1bs3bs8
Dat een mooie werkomgeving de creativiteit stimuleert, daar moet je mij niet meer van overtuigen. Als je mij liet doen dan veranderde ik de boel om de paar maanden denk ik. Tegenwoordig vind je dan ook zo veel prachtige beelden om bijvoorbeeld ook thuis een werkplek in te richten. Ook ik heb op pinterest een mapje aangelegd.
bs2bs6bs7Wat ik jullie waarschijnlijk nog niet vertelde is dat in ons nieuwe #project’1(4), het lief ook zijn bureaus zal hebben. Hij is zelfstandig en heeft dus zijn eigen stek nodig. Voor ons twee vliegen in één klap, want zo is hij thuis en toch op het werk. 🙂 Voor mij een extra uitdaging, want zo kan ik mijn interieurbrein ook eens storten op een werkomgeving. Iets wat ik tot nu toe nog niet heb kunnen doen. Toen ik deze prachtige collectie van Buzzispace voorbij zag komen in mijn mailbox werd ik dan ook spontaan enthousiast. Wat een sterk staaltje design! Strak, mooi en bovendien multifunctioneel! Revolutionair in het ontwerp is het split level: een niveauverschil waardoor je op twee verschillende hoogtes kunt werken aan dezelfde tafel. Dus aan de ene kant drink je gezellig koffie met de collega’s en aan de andere kant ga je voor werkmodus. Een goede oplossing ook wanneer de ruimte beperkt is! Wat vinden jullie van deze collectie?

Veel liefs,

Eliza

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...