552. HelenB: verjaardagsprijzen deel 2!

helenBhelenBextra
Onlangs volgde ik een workshop in Gent. Eentje over vorm geven aan je dromen. Super inspirerend en ik maakte ook kennis met Helen. Helen van
HelenB en Helen en vrienden. Top madam!

Helen maakt van alles zegt ze zelf en dat klopt ook. Ze is een creatieve duizendpoot en ik ben echt een fan van haar werk. Ze maakt schitterende tekeningen en die vind je terug op porselein, kaartjes, beddengoed,… Sinds kort heeft ze ook haar eigen shop aan Sint-jacobs in Gent. Je kunt er terecht voor unieke selectie stijlvolle objecten, gebruiksvoorwerpen, sieraden, klein meubilair, verlichting, illustraties, kaarten, posters, toffe boeken, en zoveel meer. Het is er piep klein, maar er valt echt zoveel te ontdekken! Neem dus zeker je tijd als je langs gaat!
helenbextra2 helenbextra3 helenBextra5

Kijk trouwens ook regelmatig eens op haar Facebookpagina, want zoals ik al zei geeft ze echt super toffe workshops!

Vandaag dus een mega leuke HelenB prijs. Je kunt deze schitterende taartschotel heel eenvoudig winnen door hieronder een berichtje na te laten! Volgende week vrijdag maak ik de winnaar bekend op de facebookpagina!

helenbtaart

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
22 comments Add yours
 1. Wat een mooi ontwerp! En een mooie reclame voor deze dame. Misschien binnenkort ook in mijn keuken? Dank u wel Eliza voor jouw inspiratie. Ben altijd blij om jouw blog te lezen.

 2. Hoera voor je blog! En wat een heerlijke tekeningen… Ik weet al welke taart ik zou serveren op deze prachtige schotel. (Eentje die zo snel verdwenen is, dat de mooie tekening ook snel weer tevoorschijn komt 😉 )

 3. Ik heb onlangs de koffiekopjes van HelenB ontdekt. Gewoonweg prachtig. De koffie smaakt nu nog beter :-). Een taartschotel zou dus heel mooi staan bij mijn kopjes.

 4. Wat een leuke winactie! Ik ben een enorme fan van Helen b en heb er hier thuis al een bekertje van in de kast staan. Een leuke taartschotel erbij zou me echt heel gelukkig maken. Duimen maar 😀

 5. Eliza
  Mooi bord… En ik die zo veel taarten maakt.
  Zou dat goed kunnen gebruiken, en dan denken aan Helen b & aan jou ook hé ?

 6. Als ik verdrietig ben en aan iets ‘leuks’ wil denken, denk ik aan taartjes…. Alleen al de gedachte eraan maakt mij blij! Probeer ook maar, echt waar het helpt! En zo’n mooie taartschotel zou deze taartjeslover enkel nog gelukkiger maken ? hip hip hoera voor ergenstussenin ??! Keep up the good work!

 7. Superleuk design! Deze taartschotel zou prachtig staan met een half aangesneden kaastaart met rode vruchten coulis. Ik zie de tekening al komen piepen tussen de overheerlijke rode saus. 😉 Hieperdepiep voor ergenstussenin!

 8. Vanaf vandaag ben ik 4 maanden thuis met moederschapsrust! Ik ga echt superveel bakken 😀 Een mooie taartschotel komt wel van pas, joepie!

 9. Tussen alle mooie tasjes heb ik nog niet kunnen kiezen, maar ik wist (nog) niet dat er ook taartschotels bestonden! Ik speel met het idee om een ‘gender reveal cake’ te maken, die zou daar wel mooi op staan 🙂

 10. Kopjes van HelenB heb ik al, maar mijn serviesje mag zeker verder uitgebreid worden met deze megacoole taartschotel!! Love it!

 11. Mijn zus is een supergrote fan van de porseleinen collectie van HelenB. Het zou super zijn om haar voor haar verjaardag te verrassen met deze mooie taartschotel mét taart op…. zodat de verrassing des te groter zal zijn als de taart verorberd is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *