571. Een nieuw project!

babyanouncement1babyanouncement5babyanouncement4babyanouncement3

Dag iedereen, trouwe lezers merkten het al op, het is de laatste tijd soms lange periodes stil geweest hier. Of toch, langer dan anders. Oké het is zomer en dan lukt bloggen altijd wat minder goed, maar nu was er stiekem ook een andere reden en die mag ik vandaag eindelijk met jullie delen!

Eigenlijk was ik de voorbije maanden vooral doodop en heel erg misselijk en dat heeft een goede reden: het lief en ik verwachten namelijk ons eerste kindje!! Begin februari 2017 begint voor ons een nieuw avontuur: #project17 🙂 Ik ben nu iets over mijn 3 maand en daar ben ik eigenlijk blij om! De vrij cruciale controle bij de gynaecoloog was tip top in orde en ook ik voel me sinds 14 dagen elke dag beter. Gelukkig! Even leek het alsof ik vanaf nu voor de rest van mijn leven moe zou blijven. 🙂 Zelfs Instagram en Ergenstussenin wisten me niet meer te boeien en geloof me daarvoor moet al veel gebeuren! 🙂

Verwacht dus af en toe wat babyspam in de toekomst, maar geen nood Ergenstussenin verandert niet in een mama-blog, daar zal ik streng op toezien! 🙂 Vandaag wel al wat beelden van onze aankondiging. We maakten de tekeningen met krijt op een muur in de tuin en dan gingen we met de camera en zelfontspanner aan de slag! Een hele klus voor het goed zat, maar we hebben veel gelachen! 🙂 Wat vinden jullie van het resultaat?

Veel liefs,

E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...