638. Win jouw Nijntje lamp van het Belgische Atelier Pierre!


Op slag verliefd was ik, toen ik voor het eerst deze minimalistische Nijntjes zag blinken in de showroom bij Atelier Pierre! Ze zijn simpel en strak waardoor ze niet alleen een eyecatcher zijn voor elke kinderkamer. Ook in de living, de gang, je slaapkamer passen ze geweldig goed.

Atelier Pierre is een nieuwe lijn binnen de firma Vanhalst. Een familiebedrijf die als core business doopsuiker en alles daarrond heeft. Het bedrijf werkt met jonge, pas-afgestuurde designers samen en ontwikkelde zo een interieurlijn waar de Nordic collectie deel van uit maakt en nu dus ook deze Nijntjes. De Nijntjes bestaan als gewone muurdeco of als ledlampje en ik mag vandaag een wit en een zwart lampje op de blog weggeven! Feest!

Hoe kun je deze Nijntjes lamp (t.w.v. 149 euro) winnen? Dat is super simpel! Deelnemen kan op mijn instagramprofiel, alle instructies kun je daar ook lezen! Meedoen kan tot en met donderdag 28/09! De twee winnaars worden bekend gemaakt op instagram en op Facebook!

Wil je graag zelf een kijkje nemen dan kun je de Atelier Pierre collectie alvast vinden in deze winkels:

In deze blog gebruikte ik trouwens de gewone wall-art versie, niet het lampje. Het lampje is ongeveer even groot, maar heeft een ledstrook achteraan!

Heel veel succes!

E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...