593. Meet Sofacompany & help de zetel kiezen voor de babykamer!

sofacompany9sofacompany5elizadewaele_sofacompany_coll-2sofacompany8sofacompany10sofacompany6sofacompany11elizadewaele_sofacompany_coll-3sofacompany4sofacompany7sofacompany13sofacompany14sofacompany2

Al enkele keren had ik de naam Sofacompany op Instagram en Nederlandse interieurblogs zien voorbij komen. Ik kende het gamma dus al een heel klein beetje, prachtige sofa’s van Deense makelij. Sofa’s waar, als ik jullie maitljes en reacties op diverse media mag geloven, velen onder jullie naar op zoek zijn. Zeker als we aan dit plaatje nog eens een aangenaam prijskaartje kunnen koppelen. Alle factoren (Scandinavisch, betaalbaar en design) bij elkaar dus een perfecte match met ergenstussenin!

Sinds enkele jaren merkten de showrooms van Sofacompany in Nederland op dat meer en meer Belgen de oversteek maakten om de zetels te komen bekijken. Uiteraard is alles online te zien, maar een toch vrij dure aankoop wil je uiteraard ook wel eens in real-life gaan bekijken. Het is vooral om die reden dat ze nu ook een showroom opent aan de Oudeleeuwenrui in Antwerpen. Een prachtig industrieel pand, wit van onder tot boven. Een juweeltje! En vanaf dit weekend kun je dus zelf een kijkje gaan nemen. Ook op zondag, want het is koopzondag in Antwerpen deze week!

Ik ging deze week al eens langs, deels om jullie van wat beeldmateriaal te kunnen voorzien, maar deels ook omdat ik nog op zoek ben naar een zeteltje voor op de kinderkamer. De stijl van Sofacompany is helemaal wat ik voor ogen had, alleen is het niet gemakkelijk kiezen. Er zij zoveeeeel leuke fauteuils! Ik wil vooral eentje waar ik me samen met onze baby helemaal in kan nestelen en die vrij zacht en neutraal is. Voor welke zetel zouden jullie gaan (shortlist hieronder)?

sofacompany-overzicht

Zoals jullie weten is beslissen niet mijn sterkste kant, dus alle hulp is welkom! Dank bij voorbaat!

 

Liefs,
E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...