626. Citymarble van CaseCompany!

 

Voor mijn eerste moederdag kreeg ik van het lief een nieuwe Iphone cadeau! En niet zomaar, neen met heel speciale boodschap. Hij vond het namelijk zo triest dat mijn oude Iphone zo weinig geheugen had en ik altijd liep te jammeren over het feit dat ik constant foto’s van Lucet moest verwijderen. Dus: nieuwe Iphone met heel veel geheugen klaar voor een overdosis babyfoto’s en -filmpjes. Feest! Maar wie mij kent weet ook dat een Iphone zonder hoesje geen strak plan is. Dus ik bestelde er eentje bij CaseCompany. Roze en streepjes. Topcombo. Kort daarna vroeg CaseCompany of ik hun nieuwe hoesjes niet eens wilde uitproberen. Met Citymarble maak je een hoesje waarop je een plattegrond kan laten printen. Die van je eigen stad of de stad waar je ooit naartoe wil bijvoorbeeld. Geweldig toch?

Ik maakte er eentje van mijn eigen gemeente en de zee erop. Zo tref ik twee van mijn lievelingsplaatsen in 1 hoesje! Leuk hé? Nog leuker is dat ik er ook eentje mag weggeven! Zo kan ook jij je favoriete stad altijd met je meenemen. Als je een hoesje zoals dit wil winnen vertel me dan hieronder welke stad je zou kiezen en waarom! Veel succes!

Liefs,

E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
11 comments Add yours
 1. Ik zou voor Oostende kiezen. Ik ben er geboren en heb er lang gewoond .. tot ik voor de liefde verhuisde 🙂 Ooit keer ik terug, want een kind van de zee ben je niet voor even maar voor je leven!

 2. Mijn keuze zou naar Lier gaan. Wij wonen er nu bijna 2 jaar met z’n tweetjes en ik ben mijn hart helemaal verloren aan deze stad. Bovendien zijn we binnenkort met z’n drieën en dan wordt rondstruinen in het centrum nog eens zo leuk! 🙂

 3. Op reis gegaan naar Malta en zo genoten van deze reis! Daarom zou dit super zijn om een afbeelding van Malta als hoesje te hebben!! Duimen maar!

 4. Ik ben al een eindje op zoek naar een nieuw hoesje voor mijn lief, want die van hem heeft zijn beste tijd gehad. Omdat we zelf in een boerendorpje wonen (waar wel wel héél graag wonen), is het misschien wat stom om daarvan een hoesje te laten maken, aangezien het stratenpatroon eerder beperkt is ;-).
  Daarom leek het me wel leuk om hoesje te laten maken met de citymap van Barcelona. Hij is namelijk zot van die stad, als hij er over vertelt fonkelen zijn ogen enorm! Anderzijds ben ik er zelf nog nooit geweest (helaas), en misschien is dit de ideale manier om een hint te geven aan hem? Dus fingers crossed, en hopen dat we binnenkort op het vliegtuig zitten naar Barcelona 😉

 5. Zonder twijfel: Parijs! Zes jaar geleden deed ik mee aan de liftwedstrijd, georganiseerd door Route du Soleil, van Leuven naar Venetië. Parijs was onze allereerste tussenstop. We kwamen tegelijk aan met een ander liftduo en romantischer kan het bijna niet: Parijs schonk ons een coup de foudre… Eén van deze twee gezellige mannen mag ik dan ook binnenkort mijn man noemen! Parijs dus, als herinnering aan een magische zomer met de ontmoeting van mijn leven!

 6. Ik zou er 1 van Ieper kiezen. Ben er 30 jaar geboren, woon er nu 5 jaar en half, woon samen met een Ieperling en ons dochtertje is vorige maand ook in het ziekenhuis van Ieper geboren. Zelf werk ik in Kortrijk en Brussel, waar ik mn West-Vlaamse roots moet verdedigen o.a. door de mooie stad Ieper aan te prijzen. Het hoesje zou een leuk hulpmiddel zijn!!!

 7. Ik woon sinds enkele jaren in West-Vlaanderen, de liefde gevolgd en nog geen seconde spijt gehad maar mijn geboortedorp Temse in Oost-Vlaanderen zal altijd een plaats in mijn hart hebben.
  Dus bij deze: Temse!

 8. Moeilijke, maar heel leuke vraag. Ik heb zelf juist een nieuw hoesje van CaseComany met een foto van mijn vriend en onze dochter van vijf maanden, dus ga ik voor eentje voor mijn papa. Voor zijn verjaardag en vaderdag zou het wel leuk zijn mocht ik eentje winnen met zijn hometown Zele er op. Mijn ouders wonen momenteel in de USA en dan vinden ze altijd de weg naar huis terug ?.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *