627. Easy Nordic meisjeslunch op zaterdagmiddag!

 

Afgelopen weekend had ik vriendinnen over de vloer. Zaterdagmiddag schoven Cynthia, Alicia en Lori aan voor een lekkere lunch. Lori bracht Ellie mee en Alicia Annaï. Zo werd het een gezellige meisjesmiddag. Voor mij ook wel een challenge, want en een tafel stylen, koken en vriendinnen en baby’s entertainen dat is een hele klus. 🙂 Dus op vlak van food ging ik voor eenvoudig en simpel. De recepten van uit Easy Nordic van Dagny Ross zijn hierbij geweldig. Op donderdag maakte ik rabarbersiroop klaar die ik op zaterdag bij de cava deed als aperitiefje. Op vrijdag prepareerde ik huisgemaakte kipsla en zaterdagochtend maakte ik de zalm in bladerdeeg klaar. Allemaal super gemakkelijk en simpel, just the way I like it!

Op tafel ging ik voor blauw. Het geheel werd een mix tussen Ibiza en Zweden, ik vond het best geslaagd! En zoals ik in vorige blogs al vaak zei: voor een mooie tafel heb je eigenlijk echt weinig nodig. Hier spreekt het dotted blue servies echt voor zich en dan heeft dat echt geen frulletjes meer  nodig!

Lucet vind je dezer dagen heel vaak in haar buiten bed/park. Dat reisbedje met zonnescherm is zo geweldig! Zij vindt het super leuk en ik bijgevolg ook. Tegen de avond leg ik er een schapevelletje in zodat ze zeker geen kou krijgt. Zo gezellig dat ik er zelf zou willen bijkruipen! Hopelijk hadden jullie ook een heerlijk relaxed weekend!

->Ik mag het servies dat je hier ziet staan ook weggeven! Hou op dinsdag 6 juni mijn instagram account in de gaten!! 

Ik heb beelden genomen, maar kon gelukkig ook rekenen op de beelden van Cynthia!

Veel liefs,

E.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...