628. Een weekend bij Bernardin in Antwerpen!

 

 

” Een kamer reserveren op de verkeerde dag, dat kan alleen ik!”

Afgelopen weekend trokken het lief en ik er een weekendje op uit met Lucet. We gingen een nacht naar Antwerpen en vervolgens reden we door voor een nachtje in Mechelen bij vrienden. Heerlijk was het! Op de bots boekte ik twee dagen voor vertrek een kamer bij Bernardin in Antwerpen! Op de verkeerde dag dan nog wel, want op donderdag kreeg ik telefoon om te vragen waar we bleven! Gelukkig was er ook op vrijdag nog een kamer vrij en konden we toch richting Bernardin! Ik boekte daar vooral omwille van de ruimte. Alle kamers zijn minimum 35 vierkante meter groot en zijn kleine huisjes eigenlijk. Twee daarvan hebben ook een terrasje! Daarnaast is het geweldig leuk ingericht, is de ligging top en zijn er babybedjes aanwezig! Perfect dus voor wie ook eens weg wil met baby.

 

Luxehuisjes midden in het centrum

De b&b is gelegen in een zijstraat van de Meir, dicht bij Coffeelabs. Ook parkeergarages vind je op loopafstand! De eigenaars hebben heel veel oog voor detail: van leuke meubels tot designservies en ultrazachte lakens: Bernardin heeft het allemaal! Bovendien wordt ’s ochtends een kraakvers ontbijt gewoon aan de deur geleverd. Geen stress dus om op tijd klaar te zijn (met een baby is dat soms nogal een challenge), maar gewoon lekker relaxed samen genieten!

 

 

 

Als ik 1 minpuntje moet noemen is het misschien het lawaai ’s nachts, er was nogal wat gedoe met uitgaande jeugd, maar in sé hebben het lief, Lucet en ik er weinig last van gehad. Ga je binnenkort dus richting Antwerpen (met of zonder baby), dan moet je deze b&b zeker in overweging nemen!

Veel liefs,

E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...