581. Zin in een interieurdate met Ergenstussenin?

bloggersveiling3

Enkele maanden terug kreeg ik de vraag of ik wilde deelnemen aan een bloggersveiling ter voordele van SOS Kinderdorpen. Top idee vond ik dat! Alle opbrengst van de veiling gaat naar het Simbahuis, een project in Liedekerke dat opvang en begeleiding biedt aan gezinnen die de opvoeding van hun kinderen tijdelijk niet meer kunnen garanderen, zodat het gezin zo snel mogelijk weer samen verder kan. Een project die me nog eens op het lijf geschreven is aangezien ik in
mijn dagdagelijkse job als maatschappelijk werker in dezelfde sector werkzaam ben.

Maar een bloggersveiling hoe werkt dat nu? Op deze site kun je bieden op tal van dingen en ervaringen door topbloggers. Een persoonlijke workshop fotografie door Kelly, een personal styling met Emma Gelaude, een travelhacking workshop met Bart Lapers, een trend lezing door Hilde Frank,… Ikzelf veil een persoonlijk interieuradviessessie voor een ruimte naar keuze bij jouw thuis! Ik kom dan bij je langs voor een adviesgesprek en maak vervolgens een volledig gepersonaliseerd inspiratiedossier waarmee jij aan de slag kunt! Heb je dus advies nodig? Ben je aan het verbouwen? Wil je een bepaalde ruimte meer aankleden of anders inrichten? Dan is dit je kans!

bloggerveiling

Ik kan alleen maar hopen dat er op alles massaal geboden wordt zodat er een mooi bedrag kan ingezameld worden voor dit schitterend project! Ik duim!

 

Liefs,
E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...