594. Kleur met Brabantia!

elizadewaele_brabantia_kleur-2elizadewaele_brabantia_kleur-1elizadewaele_brabantia_kleur-11elizadewaele_brabantia_kleur-6elizadewaele_brabantia_kleur-3elizadewaele_brabantia_kleur-10elizadewaele_brabantia_kleur-7elizadewaele_brabantia_kleur-12elizadewaele_brabantia_kleur-11

Nu ik de keuken helemaal geschilderd heb ben ik uiteraard ook (haha, hoe kan het ook anders?) op zoek gegaan naar nieuwe leuke spulletjes. Alles heeft nu een lichte tint gekregen en daar wilde ik graag wat kleur aan toevoegen. Misschien heeft dat ook wel te maken met het feit dat hier binnenkort ook een kind woont, dat gevoel van kleur willen toevoegen. Wie zal het zeggen? Eén ding is zeker toen ik de kleurtjes van de nieuwe Brabantia-collectie zag was ik op slag verkocht. En het lief ook, want die is misschien minder tuk op al die pastelkleurtjes, hij is gewoon fan van het merk. Goe gerief noemt hij dat 🙂

Ik ging voor wat klein keukenmateriaal, zoals een klopper, taartschepper, messen,… Die kan ik hier gemakkelijk uithangen aan de magneetstrip en muurrekjes van ikea. Elk stuk heeft een handvat in een leuke pastelkleur, dus absoluut geen dure investering in ruil voor veel variatie.

Ook de sorteerbakjes heb ik aangeschaft. Nu heb ik gewoon zwarte vuilbakjes van bij ikea, maar daar valt het deksel altijd vanaf. Daarbovenop kan ik moeilijk een onderscheid maken om ons afval te scheiden. Dat probleem is bij deze ook van de baan, want deze vuilbakjes hebben allemaal een leuke kleur en een deksel die aan de vuilbak vast hangt!

Oh en ook de voorraadpotten zijn geweldig! Wat vinden jullie van de kleurtjes? Yay of Nay?

Liefs,

E.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...