579. De eerste stapjes naar de kinderkamer!

inboedelhuis1 inboedelhuis2 inboedelhuis3inboedelhuis7inboedelhuis

Ja ze zijn gezet, die eerste stapjes. Ik heb alle ideëen uitgewerkt en nu is het dus kwestie van uitvoeren. Joepie! Sowieso wilde ik een oude kast (zoals ik er al heel wat bewaarde in deze Pinterestmap ) in de kinderkamer, liefst eentje waar ik zelf ook wat aan geschilderd en gewerkt hebt. Ik heb enkele weken tweedehandssites afgeschuimd, maar ik vond niet dé kast waar ik naar op zoek was. Tot ik op de site van Inboedelhuis Gouda stootte. Daar was elke kast dé kast die ik zocht. Jammergenoeg in Gouda, 2,5 uur rijden voor een kast is te gek toch? Dus borg ik het idee maar weer op. Tot ik alles met het lief besprak en hij dat eigenlijk helemaal geen gek plan vond: “we maken er een dagje van” was zijn repliek. En zo geschiedde. Enkele weken terug gingen we naar Nederland voor een dagje Gouda en een kast.

Gouda is een kleinere stad, best gezellig en er zijn vooral zoveel mooie voordeuren. Haha, noem dat beroepsmisvorming, maar ik vond dat echt opvallend! We liepen wat rond en kochten uiteraard kaas. 🙂 Het inboedelhuis was ook echt een topper. Een magazijn vol oude kasten, maar allemaal keurig ontdaan van enige verf- of vernislagen. Daarbovenop kun je de kast ook laten personaliseren. Je kiest de handvatjes, je kunt andere pootjes onder de kast krijgen en je kunt voor 100 euro extra ook elke kleur geven die je maar wil. Maar aangezien ik toch zelf aan de kast wilde gewerkt hebben gingen we voor een afgewreven exemplaar.

 

kastvoorverven

Uiteindelijk kozen we voor een mooie ladekast op hoge pootjes. ’t was liefde op het eerste gezicht! En ook het lief werd verliefd. Op een andere kast (eentje voor in onze gang). Dus zo keerden we op zondagavond met twee kasten en twee bollen kaas tevreden terug van een dagje Gouda! 🙂

Liefs,

E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...