578. Hotspot: ‘De Post’ Gent!

sissyboypicmonkey-collagesissyboy5sissyboy3sissyboy6sissyboy7

Ik had stiekem al iets over de nieuwe Sissy Boy in Gent geschreven, maar eigenlijk was het pas gisteren officiële persopening van het prachtige De Post Gent  pand. En opnieuw was ik helemaal overdonderd. Wat een schitterend pand is dat toch geworden. Doordat er geen scheidingen zijn tussen de verschillende shops struin je heerlijk van de ene naar de andere winkel. Een super fijne plek!

En eigenlijk kunnen interieur liefhebbers er echt wel hun hartje ophalen. Eerst en vooral bij Sissy Boy uiteraard. Die shop is het echt allemaal. Helemaal mijn stijl op vlak van kledij, interieur, kids. Het plaatje klopt. Leuk voor jezelf of om cadeau te doen natuurlijk! Gisteren nam ik enkele beelden van mijn favoriete stuks uit de collectie. Je herkent onder andere het House Doctor servies, de schitterende trolley karren (ik zweer dat ik ooit een plaats vind daarvoor!), de vele coole notebooks en heel wat zalige badkamerproducten! Zoals overal in interieurland veel knappe vergrijsde blauwtinten in de collectie en daar kan ik alleen maar blij om worden.

Daarnaast maakte ik ook kennis met Skins Cosmetics, op het eerste zicht vooral een shop met nichemerken op vlak van beauty, maar lieve lezers, ze hebben ook een prachtige collectie huisparfums en geurkaarsen. Geen goedkope exemplaartjes, maar soms mag het eens iets meer zijn hé? Mijn favorietjes? De grote Trigger flessen van Zenology en het Aqua huisparfum van Dr. Vranjes.  Ik rook die laatste voor het eerst bij Donum en sindsdien ben ik helemaal verliefd.

sissyboy2

 

En ook het nieuwe Le Pain Quotidien filiaal is er eentje om vingers bij af te likken. Letterlijk en figuurlijk. Lekker en inspirerend tegelijk. Het pand is zoooo mooi geworden. Oh en als je langs gaat doe me dan 1 plezier: eet alsjeblieft een citroentaartje voor me! To die for! 🙂

Redenen genoeg dus om als interieurlover langs te gaan en dan heb ik het nog niet over de architectuur van het gebouw op zich gehad. Volgend jaar opent op de eerste verdieping trouwens een exclusief boetiekhotel, nog iets om in de gaten te houden dus!

Veel liefs,

E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...