577. Schoon schip op de koer en in de tuin!

koer5koer1koer4koer2Unknown
Tijdens de eerste weken en maanden van mijn zwangerschap is er echt zoveel blijven liggen. Naast de essentiële dingen zoals mijn huishouden, werk en blog ook de gewone zaken zoals onze tuin en koer. Vorig jaar heb ik getuinierd dat het een lieve lust was. Bijna wekelijks ging ik naar het tuincentrum. Met resultaat overigens want de appelboom die ik vorig jaar plantte heeft dit jaar al appels!  Deze zomer heb ik dat eerlijk gezegd verwaarloosd. Dus nu ik mijn energie teruggevonden heb ging ik weer aan de slag.

Op de koer hadden we vroeger een poortje naar de straat, maar door een minder vriendelijke buurman moest dat poortje eruit en lieten we enkele weken geleden een muurtje metsen in de plaats. Dat muurtje heb ik ondertussen geschilderd in dezelfde kleur als de restt en ik ben er achteraf gezien eigenlijk heel blij mee. De koer is ruimer en praktischer doordat we geen rekening meer moeten houden met de doorgang voor het poortje. Daarnaast heb ik alle dode plante buiten gegooid (en dat waren er nogal wat). In de plaats zaaide ik de sla en kruiden die ik meekreeg op het IKEA GÄST event vorige week. Duimen maar dat ik binnenkort kan oogsten! 🙂

Ik herplante nog een en ander en hing hier en daar een potje in de lucht en voilà: onze koer is weer toonbaar 🙂 Om de pot van Elho op te hangen kreeg ik er simpel touw bij die ik niet zo mooi vond, dus pimpte ik die een beetje met washi tape. Dat kan je toch echt overal voor gebruiken he! De rode kleur brengt vrolijkheid vind je niet?

Ik maaide ook al het gras in onze tuin, maar een van de komende dagen neem ik nog het onkruid en onze klimop onder handen. Hebben jullie veel in de tuin gewerkt deze zomer?

De kleur is Alpaca uit de Etnic Chic collectie van Levis.

Liefs,

E.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...