576. 5 interieurshops om hebberig van te worden!

lolotte2lolotte3lolotte7lolotte4lolotte8

 

Ik bedacht me gisteren dat het al even geleden was dat ik hier nog eens enkele nieuwe en minder nieuwe interieuradresjes heb aangeraden. Adresjes waar ik uiteraard graag zelf shop en inspiratie opdoe, want ook daarvoor zijn die winkels geweldig. Gewoon wat ronddwalen en ik stap buiten met een nieuwe portie ideeën.

 

Enkele weken geleden opende het historische pand ‘De Post’ op de korenmarkt opnieuw haar deuren.  Ondertussen hebben Le Pain Quotidien, Skin Cosmetics, Men At Work en vooral Sissy Boy er een nieuwe stek. En de winkel van die laatste werd echt een juweeltje. Een heel groot aanbod en een prachtig shopdesign maken van deze spot het ideale inspiratiebad. Ik kocht er trouwens mijn eerste knuffel voor onze mini-me. 🙂 Binnenkort zeker een full report!

 

  •  Lolotte in Oostende (foto’s hierboven)

Een nieuwe shop in de lijst is Lolotte, de shop op de foto’s in deze blog. Sinds een viertal maanden heeft deze uberhippe lifestyle shop een plekje in de gezellige Christinastraat in Oostende. Verwacht hier heel wat kids stuff als leuke tipi’s, wolkenlampjes en hippe knuffels maar ook tof servies, leuke horloges en heel wat andere hebbedingen. Een winkel waar je echt niet kunt buiten lopen zonder iets te kopen. Leuke is, dat de winkel ook een mooie mix heeft tussen designstuff en heel betaalbare zaken! Een must visit!

 

  • Torp in Oostduinkerke

Torp is niet zo nieuw in designland, de winkel had vroeger een andere naam en een andere locatie, maar maakte onlangs een nieuwe start. En die nieuwe showroom is echt een pareltje. Zeker een bezoekje waard als je op zoek bent naar nieuwe (tuin)meubels van de mooiste designmerken! Stephanie en Wannes staan altijd klaar met koffie, advies en een fijne babbel.

 

Unknown kopie Unknown

Een fijne lifestyle shop die altijd in beweging is. Een keten met het gevoel van een boetiek. Zo kun je JUTTU zeker omschrijven. Als ik in een van de drie bovenstaande steden ben kan het ik het dan ook niet nalaten eens binnen te lopen. Gewoon om de sfeer op te snuiven, nieuwe merken en ontwerpers te ontdekken of voor mezelf of het lief een nieuwe outfit te scoren. Van 8 september tot 19 oktober gaat de shop trouwens de #ikkoopbelgisch campagne ondersteunen en geven ze een plek aan tal van hippe opkomende Belgische brands als bijvoorbeeld Helix en Hausmerk.

 

In dezelfde straat als JUTTU in Brugge vind je ook een mini interieurshop, mini wil niet zeggen dat je deze gewoon maar kunt passeren. De shop heeft zoveel leuke hebbedingetjes! Je vindt er veel Scandinavische  merken als Hubsh en Broste Copenhagen. De shop is vooral sterk in deco en alles voor op je tafel. Dus als je binnenkort wat leuke bordjes of kussens nodig hebt, dan weet je waarheen! 🙂

 

Liefs,

E.

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...