575. IKEA GÄST appartement in Brussel!

ikeagast2ikeagast9ikeagast1-2ikeagast8ikeagast1 ikeagast3ikeagast6ikeagast13ikeagast7

Deze week was ik te gast op het IKEA GÄST appartement in het hartje van Brussel. De Zweedse meubelgigant richtte er een heerlijk appartement in en het leuke is, ook jij kunt daar binnenkort misschien gaan vertoeven! IKEA werkt sinds vorig jaar al rond eten, komend jaar voegen ze daar alles daarrond aan toe. Samen koken, familie ontvangen,  genieten van een heerlijk etentje,… Bij GÄST gaat het evenzeer over het leuke gezelschap en de originele setting. Samenkomen aan tafel met vrienden en familie om na te praten, te koken of gewoon gezellige momenten te delen.

Ook ik kon dat deze week aan de lijve ondervinden. Samen met enkele andere bloggers werd ik uitgenodigd om GÄST te ervaren. We werden in teams ingedeeld; 2 teams gingen aan de slag in de keuken, 1 team mixte de lekkerste (ook non-alcoholische) cocktails ineen en mijn team leefde zich uit bij het aankleden van de feesttafel. Resultaat werd een super gezellige en zwoele zomeravond. Ik was nadien echt helemaal zen!

 

ikeagast10ikeagast11ikeagast12

 

En goed nieuws, want tussen 24 augustus en 8 september kun jij jezelf ook inschrijven via de IKEA website en kans maken om voor één avond het unieke GÄST appartement samen met je vrienden of familie volledig over te nemen: de gezellige woonkamer, de uitnodigende eettafel en vooral de indrukwekkende keuken. Als je wint mag je voor een avondje zelf koken, de tafel versieren en vooral eten, genieten en plezier maken! Er zijn een twaalftal avondjes voor twaalf personen te winnen en uiteraard zorgt IKEA ook voor volle frigo’s! 🙂

Ik zou zeggen: meedoen!

Liefs,

E.

 

Beelden door Eliza De Waele en John Stapels 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...