403. Waer Waters!

WWfoto 5,nbiwaerwaters-relaxkjbhkjfoto 1lkjlfoto 4n,b,nb,
Een tijdje terug trok ik er met twee goeie vriendinnen naar Groot-Bijgaarden voor een dagje rust en verwennerij. Dat konden we alle drie goed gebruiken. De ene werkt dag en nacht, de andere is net een nieuwe job gestart en ik had ook enkele super drukke weken gehad op het werk en in onze verbouwingen. Op zo’n momenten komen wellness, water en vriendinnen als geroepen!

Waer Waters is een gigantisch resort op een boogscheut van onze hoofdstad. Naast een fitness, restaurant vind je er ook een wellness van maar liefst 6000m²! De focus ligt hierbij vooral op water en daar kan ik alleen maar blij om zijn. Ik ben een echte waterrat. Ik verkies dan ook de natte warmte van een stoombad in plaats van de droge warmte van een sauna. Je vindt er o.a. een 25 meter bad, een warm buitenbad, zwemvijver, voetbad, een zoutbad, belevingsdouches en ga zo maar door. De gehele oppervlakte werd opgedeeld is een naakt en een gekleed gedeelte, die volledig gescheiden zijn van elkaar. Bij mijn bezoek had ik wat vragen naar hoe zo’n grote wellness opgevat zou zijn en ik kan alleen maar heel erg enthousiast zijn. Alles werd mooi vormgegeven in natuurlijke materialen. En ook aan details werd gedacht: van heerlijk geurend scrubzout tot doucheproducten van Rituals. Leuke plus is dat er ook een restaurant is waar je gewoon in je badjas terecht kunt voor een super lekkere lunch of heerlijke zoetigheden.

Voor amper € 29 kun je al een dagje genieten van alle wellness faciliteiten. In het weekend tel je € 35 neer. Wij gingen op een zondag tussen 11 en 16u en dan was het ook heerlijk rustig. Dus binnenkort ook zin in zo’n vrouwen-onderonsje? Overweeg dan zeker een bezoek aan Waer Waters, voor mij één van de betere wellnessresorts die ik tot nu toe bezocht!

Liefs,

E. 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...