253. Auberge du pecheur !

0_logoHet lief en ik trokken er dit weekend even op uit. Even onthaasten na een zeer drukke periode. Meestal kiezen we dan een leuk adresje in een stad. Suites@Feek in Antwerpen blijft onze absolute number one! Nu was alles meer last minute en iets meer budgetgericht! 🙂 Ik ging dus anders te werk:

Ik heb enkele sites waar ik steevast een kijkje op neem zoals:
www.weekendesk.be
http://travelbird.be/
www.booking.com
Bij alle drie is het belangrijk je in te schrijven op de nieuwsbrief. Af en toe krijg je dan een overzicht van alle aanbiedingen en geloof me die zijn vaak de moeite waard! Bij weekenddesk kun je weekends boeken volgens bepaalde categoriën: weekendje welness, romantisch weekend, … Heel gemakkelijk! Travelbird heeft dagelijks verschillende reisaanbiedingen aan spotgoedkope prijzen! Ze vullen de laatste open plekjes op vliegtuigen en in hotels op en kunnen die dan aanbieden aan super prijzen! Van booking was ik sowieso al fan, leuke hotels, goede reviews en een eerlijke prijs. Onlangs riepen ze ‘secret deals’ in het leven. Hotels die voor een bepaalde periode -50% van hun normale prijs kosten! Zo kwam ik nu ook op ons adresje: Auberge Du Pecheur in Sint-Martens-Latem. Rustig, niet duur en vooral gekoppeld aan een uitstekend restaurant! Helemaal mijn ding!

adpkamerVan de kamer zelf had ik me meer voorgesteld eerlijk gezegd. Maar zoals ik zei na 2x suites@feek zijn we natuurlijk veel gewoon. De kamer was verzorgd en alles was aanwezig (behalve een mini frigo). Maar ik vond ze aan de kleine kant en redelijk standaard. Een echte ‘hotelkamer’ zonder veel charme en persoonlijkheid. Het normale tarief (160€ per kamer per nacht) vond ik dan ook te hoog. Wij betaalden (in promo via booking) 95€ voor een nacht, dus dat was wel oke. Auberge Du Pecheur boek je dus niet echt voor de kamer op zich, maar meer voor de zalige brasserie die eraan gekoppeld is. Daarover later meer!ontbijtadp

Het ontbijt was ook zeer verzorgd. Alles was aanwezig! Lekkere pistolés, verschillende soorten zoet en zout beleg, eitjes, yoghurt, koffiekoeken, fruitsapjes,… Alleen het fruit was duidelijk voorverpakt, wat dan weer een minpuntje was.

fotokhjhAuberge du pecheur is gelegen in een super mooi, pittoresk dorpje, maak dus zeker een wandeling! Wij hadden helemaal geluk, nu alles in een wit kleedje was gestopt! Ook het mooie Gent ligt op slechts 15min. rijden!

Mijn algemene indruk was wel positief. Zeker een adresje om te boeken als je hem in aanbieding vindt! Zeker als je even rust wil opzoeken en dat wil combineren met een avondje uitstekend dineren! Dit in alles in combinatie met een daguitstapje in Gent en je hebt het perfecte weekendje weg!

lovydovy

Liefs
E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...