555. Gestest: Thermae Boetfort!

thermaeboetfort1 thermaeboetfort2thermaeboetfort8thermaeboetfort3 thermaeboetfort5thermaeboetfort7thermaeboetfort4

Een tweetal weken terug was ik te gast bij dit schitterende wellnescentrum. Na een weekend rechtstaan en non-stop werken in Tours & Taxis op een beurs voor het bedrijf van mijn vriend was dat echt een zeer welgekome verwennerij. Ik ging er de lentespecial uitproberen. Denk gezichtsverzorging, massage met oranjebloesem en voet- en hoofdmassage. Mannekes ik kan u zeggen Thermae Boetfort is top.

Thermae Boetfort is een historisch wellness centrum op een 400 jaar oud kasteeldomein op een boogscheut van Brussel. Het bestaat uit twee gedeeltes een naakt- en een badpakkenstuk, die allebei beschikken over  verschillende sauna’s, jacuzzi’s, buitenzwembaden,… Alles dus om echt een hele dag tot rust te komen. Het lief en ik genoten met volle teugen. Het enige wat ik miste was de geur. Ik denk dat ik evenveel van die typische wellnessgeur kan genieten als van het hele gebeuren op zich en dat ontbrak voor mij een beetje.

De behandelingen waren dan weer  geweldig. Persoonlijk was ik echt fan van de gezichtsverzorging. Reinigingen en maskertjes met super lekker ruikende productjes en terwijl alles indringt een voet- en hoofdmassage. Helemaal  ontspannen! Tijdens de zomer moet het er ook zalig vertoeven zijn. Er is heel veel buitenruimte en ook de buitenzwembaden zijn heel erg groot! Zijn jullie al eens in Boetfort geweest? Indien niet, zeker uitproberen!

Liefs,

E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...