634. Een weekendje Utrecht!

 

Doordat het lief en ik wat meetings hadden in Nederland voor een nieuw project (jaaaaaa, spannend!!!!) (en neen, ik mag nog niet meer vertellen, maar het wordt zo DE MAKS) trokken we enkele dagen naar Utrecht. Zonder baby, de allereerste keer! We waren er nog nooit geweest en achteraf gezien is dat een schande. Wat een topstad en zo dicht bij huis. In amper 2 uurtjes rijden van Gent sta je in het centrum van de stad. Een stad die vaak wordt vergeleken met Amsterdam en die vergelijking kan ook wel kloppen. Denk pleintjes, grachten, 7 straatjes (ipv 9), veel water en vooral heel veel hotspots!

 

 

 

 

We verbleven in het prachtige EYE hotel, middenin in het centrum. Het hotel heeft een geweldig mooi interieur in blauwgroentinten, wit en zwart. Een tikkeltje industrieel soms, maar vooral heel gezellig. Ik vond het hotel vooral ook zo geweldig omdat ze zo consequent zijn in hun branding. Alles is gericht op het oog. Overal zie je quotes en spreuken waar ‘oog’ in voorkomt, je kunt aan de receptie zonnebrillen en leesbrillen kopen, je vindt overal ogen, tools die optiekers gebruiken, oogtesten en ga zo maar door. Heel leuk gedaan! Je kan ook echt een topservice verwachten, dat hebben we aan de lijve ondervonden. Mijn lief werd ziek (40 graden koorts enzo) en bleef eigenlijk bijna het hele weekend in bed. Heel erg jammer, maar het personeel het er zo goed voor ons gezorgd. Ontbijtjes op de kamer, dokter naar het hotel halen, water brengen, niks was hen te veel!

Naast dit geweldige hotel, de fantastisch geweldige stad heeft Utrecht ook heel wat leuks te bieden, enkele leuke musea, heeeeel veel winkels, leuke koffiebars,… Maar daar ga ik in een volgende post verder op in!

Liefs,

E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...