658. 6 hippe getaways dicht bij huis

Je hoeft vaak niet ver te reizen om er echt even tussenuit te zijn! Integendeel. Soms is het zelfs leuker dat je geen heel grote afstand moet afleggen om op je bestemming te komen. En ook dichtbij huis zijn er zoveel toffe vakantie-adresjes! Hieronder enkele van onze gezamenlijke favorieten!

 • DAMMHUS – Ravels
  Ten noorden van Antwerpen, net onder de grens met NL vind je dit unieke adresje! DAMMHUS is een prachtige vakantiewoning een beetje weg van de wereld. Je waant je in Zweden, maar dan toch in België. De vakantiewoning is normaal gesproken voor 12 personen, maar wij vinden ze toch geschikter voor 1 gezin. Je hebt er enorm veel geweldige buitenruimte, kunt er zalig fietsen, maar ook Antwerpen bijvoorbeeld ligt op rij-afstand! Een aanrader als je even helemaal wil onthaasten in de natuur!
 • Landal park – Ouddorp
  Vakantieparken, you hate them or you love them. Meestal met kleine kinderen of in grotere groepen is dit een ideale bestemming. Maar vergis je niet er bestaat veel onderscheid tussen parken. 1 van onze favorieten is Landal Ouddorp in Zeeland. Het park werd gebouwd middenin de duinen en zit echt op enkele minuten wandelen van het strand. Er zijn enkele heel toffe beachbars (het hele jaar door geopend), je kan er zalig fietsen en er is ook een geweldige kinderboerderij dichtbij! Ook het restaurant op de site zelf is heel leuk, zowel in de zomer als in de winter. Een vakantiepark zonder dat je het gevoel hebt dat je in een vakantiepark verblijft! Wij verbleven er al met ons drietjes maar ook met familie, we waren al met oudjaar met vrienden,… Een aanrader!
 • Barn Hotel – Parijs
  Een drie kwartier onder Parijs vind je deze gem. Een hotel zoals ik nog nooit een andere zag. Op giga veel grond, middenin een bos, met paarden, een indoorpiste, een wellness, een super tof restaurant,… Op 45minuten rijden van de schitterende stad Parijs! Wij verbleven er 1 nacht op de terugweg van een vakantie in Zuid-Frankrijk (tip!), maar keren hier ZEKER nog terug!
 • Hotel Jerom – Kalmthout
  Rechttegenover de Kalmthoutse Heide vind je dit geweldig toffe hotel! Super leuk ingericht, beschikbare familiekamers met eindeloos veel wandel- en fietsopties in vlakbij. Een echte aanrader is de picknickmand die je kunt boeken bij het hotel en meenemen op je trip!
 • Charlies – Antwerpen
  Middenin in de stad, een oase van rust en ruimte? Meet Charlies! Het appartement van de gelijknamige koffiebar (enkele panden verder) is een pareltje in Antwerpen. Vlakbij het nieuw geopende KMSKA, met parking en een geweldig ontbijt! Een super tof adresje!
 • Les Cabanes – Oostende
  Helemaal in eigen streek? Uniek logeren aan zee? Dan zijn deze cabins jouw place to be! Pas geopend in 2022 is dit de nieuwe baby van de prachtige vakantiewoning Villa Plage (ook in Oostende) Bij Les Cabanes d’Ostende staat beleving voorop. Je logeert er in de mooiste cabins. Een luie middag met een boek op het terras wordt er opgeluisterd door het fluiten van de vogels, en je beleeft er zalige avonden rond het schattige kacheltje. Tegelijk doen ze er alles aan om je een luxueuze ervaring te bieden tijdens je verblijf: slapen doe je in een Auping bed, koken met Le Creuset, barbecueën kan op The Bastard. Er is een groot scherm met Netflix, er is wifi en in onze Honesty Shop vind je ook allerhande streekproducten om de kleine honger te stillen. Wij hebben er nog niet geslapen, maar doen dat binnenkort zeker eens!

Liefs,

E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...