617. Koffie en interieurshopping bij Baenk in Nieuwpoort!

 

Vandaag trok ik met Lori van Buitenshuis naar Baenk in Nieuwpoort . Een interieurshop en koffie/lunchspot. Ik was er daarvoor ook eens geweest en was ook toen helemaal overweldigd. Tel een prachtig pand op bij een geweldige leuke koffiebar en een toffe interieurshop en je resultaat zal Baenk zijn. Een aanwinst voor onze mooie Westkust.

topkeuken en unieke stukken

Karlien en Alexandre zijn met Baenk niet aan hun proefstuk toe, ze baten namelijk ook al een restaurant uit in Oostduinkerke. Maar Baenk is toch wat anders. In de interieurshop vind je high-end designmerken, leuke interieuraccesoires, toffe cadeautjes en kunst terug. Geen shop met vluchtige prullaria, maar een zaak waar je langs gaat voor dat ene stuk waar je al enkele jaren naar op zoek bent. One of a kinds. In de koffiebar achteraan de zaak is het zalig vertoeven. Rust en ruimte (vrij cruciaal met 2 newborn baby’s) en vooral een kaart die barst van lekkere ontbijtjes, slaatjes, koffie’s en taarten. Karlien bereidt alles met de grootste zorg en dat zie je ook aan de bordjes. Topkeuken!

 

 

Maar daar stopt het niet. Baenk verhuurt ook 2 designappartementen en heeft een heerlijk zonneterras. Veel woorden moeten hier dus niet aan vuil gemaakt worden. Baenk is jouw verplichte stop bij je volgende bezoek aan Nieuwpoort! En dat vonden ook onze baby’s Ellie (van Lori) en Lucet (van mij) ook! 🙂

Liefs,

E.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...