591. conceptstore YAY in Antwerpen!

conceptstoreyay_elizadewaele-1conceptstoreyay_elizadewaele-8conceptstoreyay_elizadewaele-6 conceptstoreyay_elizadewaele-2 conceptstoreyay_elizadewaele-3 conceptstoreyay_elizadewaele-4 conceptstoreyay_elizadewaele-5conceptstoreyay_elizadewaele-7conceptstoreyay_elizadewaele-10conceptstoreyay_elizadewaele-9 conceptstoreyay_elizadewaele-12conceptstoreyay_elizadewaele
Deze week had ik een afspraak in Antwerpen en als de tijd het enigszins wat toelaat probeer ik dan ook steeds even door de Kloosterstraat te wandelen. Zoveel leuke shops, zoveel inspiratie! Dat was nu toch alweer een eindje geleden en ik ontdekte dan ook enkele super leuke nieuwe shops! Waaronder deze party- en conceptstore YAY! Een winkel waar je echt spontaan blij van wordt.

YAY heeft sinds tien maanden een vaste stek in het verlengde van Kloosterstraat: de Riemstraat. In deze superleuke shop scoor je alles wat je nodig hebt voor een hip feestje. Van confetti tot bekers, van de leukste ballonnen tot party outfits voor de kids. Zie je er zelf geen beginnen aan dan kun je bij ook terecht voor advies of zij kunnen gewoon het hele partyconcept voor je uitwerken. Van babyshower tot huwelijk of bedrijfsevent. Niks is hen te gek!

Sinds kort focust de shop zich ook op leuke cadeautjes (want ook die horen bij een feest natuurlijk!) en ook hier en daar wat mooie interieurspullen. Een shop die zeker een bezoekje waard is, geloof me vrij, je wandelt er met een smile weer buiten!

 

Liefs,

E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...