404. Beddengoed !

BL1 By Nord – Ferm Living – Ferm Living – SNURKbl2 By Nord – Ferm Living – Ferm Living – SNURKBL3

SNURKSNURKHay SNURK 

De mensen die mij ook op Instagram volgen konden dit weekend al zien dat het lief en ik er even tussenuit waren. We trokken voor 3 dagen richting Rotterdam en hadden echt een heel toffe tijd. Over alle hotspots krijg je uiteraard hier nog verslag! Soit, waarover ik het wilde hebben zijn de lakens in onze hotelkamer! 🙂 Gisterenavond, toen we weer in ons gewone bedje lagen besefte ik plots hoe zeer ik dat zalige hotellinnen miste. We hadden een super groot bed, met spierwitte lakens. Krakende lakens. Ken je dat? Zo van die lakens waar je je helemaal wil onder nestelen en er nooit meer wil uitkomen? Wel gisterennacht heb ik besloten om er ons ook zo’n set aan te schaffen. Je betaalt er iets meer voor dan voor een gewone set, maar ze zijn dan ook van goede kwaliteit en ze voelen zoooo goed aan! Ik word er op slag weer gelukkig van! Vandaag voor jullie al een selectie! Welke vinden jullie de leukste?

Veel liefs,

E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...