385. Binnenkijken !

Toen ik deze foto’s voorbij zag komen begon ik onmiddellijk weer te dromen van de reis naar het noorden die ik ooit nog wil maken. Wat een idyllisch vakantiehuis! Sinds ik intensief bezig ben met design en interieur groeide ook mijn fascinatie voor landen als Noorwegen, Zweden, Denemarken,… De interieurstijl waar ik enorm van hou kent dan ook zijn oorsprong aldaar. Ik hou van het gebruik van natuurlijke materialen en kleuren. Zoals wit en hout, hier en daar wat grijs en zwart en beton en metaal. Het leuke van de stijl is dat ze heel licht en natuurlijk aanvoelt, logisch ook gezien de stijl in het noorden oorspronkelijk werd ontwikkelt om de donkere winters gemakkelijker te overbruggen. Daarnaast hou ik ook van de duurzaamheid van hun producten en de kwaliteit van leven die men daar wil bewerkstelligen. ter1 (1) ter2 (1)Het grappige aan deze foto’s is dat dit helemaal geen vakantiehuis in Zweden is, maar een appartement in Sydney! De Scandinavische woonstijl wint stilaan terrein en daar zijn deze foto’s het levende bewijs van.

Mijn highlights in deze woning? De industrieel geïnspireerde lampen vind ik geweldig. Bij Depot09 kochten wij er al enkele voor PROJECT'(1)4. Ook de Michael Thonets geïnspireerde zwarte stoelen staan nog hoog op mijn lijstje! 
ter3
ter4Velen onder jullie hebben deze week waarschijnlijk een beetje verlof, maar ik ga met plezier werken. Vrijdag heb ik wel een dagje vrij. Dan gaan het lief en ik zijn verjaardag vieren! En ik kijk er zelf al echt naar uit! 🙂

Veel liefs,

E.

Beelden via 79ideas

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...