Stel je voor: een super lekker ijsje met yummie toppings en bijna geen caloriebeestjes… Ja, inderdaad (zoals ik ook dacht): proberen! Moochie staat in ons kleine belgenlandje nog in zijn kinderschoenen, maar is wel al een mega trend in steden als Berlijn en Parijs en ook de Chineeskes en die Engelse mannen aan de andere kant van ’t water zijn dikke fan!

Wat is het nu precies? Moochie is bevroren biologische yoghurt. Dit combineer je naar eigen smaak met verschillende soorten toppings! Alles wordt à la minute klaar gemaakt. Beetje van het ‘jij kiest, wij draaien’-principe dus. En super gezond! Can it get any better? Ja! Onlangs opende de eerste Moochie conceptstore zijn deuren in Gent! Binnenkort zal je trouwens de Moochiebar-on-wheels kunnen spotten op verschillende festivals! Ik zou zeggen geef u over aan een overdosis frozen yoghurt! Schaamteloos genieten!

Liefs

E.

PS: Vergeef me de titel. Ik vond dat leuk klinken, maar dat zal dan weer aan mij liggen waarschijnlijk. 😉

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...