562. Ken jij Mette Ditmer al?

metteditmer1 metteditmer2 metteditmer3 metteditmer6metteditmer4 metteditmer5 metteditmer7 metteditmer8 metteditmer9 metteditmer10

 

Een tijdje terug ontdekte ik dit nieuwe Deense merk en ik moet je zeggen, ’t was onmiddellijk liefde. Ik heb dat wel. Ofwel hou ik van iets ofwel niet. En als ik iets geweldig vind, dan vind ik het ook ge-wel-dig. Dat zal het lief je wel bevestigen. Als ik bijvoorbeeld op restaurant iets lekker vind of ik vond een film heel goed dan kan mijn plaat nogal eens blijven steken. 🙂 Moest dat hier ook het geval zijn lieve lezers, zeg me dat dan maar! 🙂 Nu goed, terug over naar de orde van de dag: Mette Ditmer. Mette Ditmer is een compleet nieuw merk dat kwalitatieve interieurspullen op de markt brengt. Van keuken tot slaapkamer, voor elke kamer hebben ze iets in huis. Zeeppompjes, lakens, tapijtjes, eigenlijk alles wat ik leuk vind. Mijn persoonlijke favorieten zijn de zeeppomp en de handdoeken. De handdoeken zijn echt zo fijn en zacht, wat een verschil met mijn dagdagelijkse exemplaartjes!

Zoals jullie weten is onze badkamer uitgewerkt in wit en zwart met wat houten accentjes. Voor het voorjaar vond ik het wel leuk om daar eens wat kleur aan toe te voegen. Dit zachte en warme oudroze past daar perfect bij. Zelfs mijn lief vind het super mooi, wat niet altijd het geval is als het over roze gaat. Dit is meteen ook een goed voorbeeld van wat ik vaak bij interieuradviezen zeg. Een eenvoudige basis maakt het zo leuk om te spelen nadien. Ik kon vandaag ook voor blauw of groen gekozen hebben, alles zou leuk zijn, want de basis is eenvoudig. De basis laat me toe af en toe een andere sfeer in de badkamer te creëren, zoals nu met het voorjaar in het land (of toch vorige week dan!). Wat vinden jullie van de kleur? Mooi? Of toch te meisjemeisje?

Mette Ditmer is onder andere in deze en deze webshop verkrijgbaar!

Geniet nog even van het wintergevoel, want ik ben er helemaal van overtuigd dat het de laatste slecht-weer-dagen zijn! 🙂

Liefs,

E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...