Weer ne maand voorbij. Al de vijfde gastblogger die zijn zegje komt doen op ergenstussenin. Blij ben ik en trots ook! Die gastbloggers zijn fantastisch, ze halen goede leescijfers (bestaat dat eigenlijk?!) en ik kan met hen mijn passie voor schrijven en deze blog delen. Daarbovenop vinden ze het zelf ook heel leuk om te doen! Van een win-win relatie gesproken!

Na Eva, Fien, Jan & Bernd is het deze maand weer de beurt aan een zeer straffe madam. Alicia vertelt jullie morgen over hoe zij het leven als jonge starter ervaart, de zoektocht naar een eigen weg. Morgen haar hele relaas, maar naar goed gewoonte vandaag een korte voorstelling!

Alicia. Knappe madam en levensgenieter. Ongelofelijk gevoel voor stijl. Ze is een werker, een doorzetter. Iemand die mij vaak begrijpt zoals geen andere vriendin dat kan. De laatste jaren ongelofelijk gegroeid, maar nog steeds een tikkeltje onzeker. Dit terwijl ze alles in huis heeft om al haar dromen waar te maken.

Facts & Figures
Naam: Alicia
Leeftijd: 23
Woonplaats: Beernem
Studies: Communicatiemanagement
Status: In een relatie
Carrière: Zelfstandig uitbaatster Veritas Sint-Kruis Brugge

 
Morgen same time, same place!

E.

PS : Wil je zelf eens je zegje doen op deze blog, maakt niet uit over wat! Stuur me gerust een mailtje op ergenstussenin@hotmail.com! Hopelijk tot snel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...