Neen! Geen flauw afkooksel van een flair-lijstje om jouw door sleur gekleurde nachten spannender te maken! Interieur business! Ik merkte vandaag op dat het al even geleden was dat ik het thema nog liet aan bod komen. Vandaar vandaag een nieuwe portie inspiratie. Ik vind het zelf heel leuk om op zoek te gaan naar mooie designs, maar een vaste stijl heb ik niet. En als ik er dan toch een richting moet aan geven dan hou ik van basic. Niet te veel tralala of over-the-top-designing voor mij. Eenvoud siert. Dat maakt ook dat ik hou van witte interieurs. Voeg daar een goeie shot kleur onder het mom van accesoires aan toe en ik ben verkocht. Belangrijk is kunnen tot rust komen, warmte en een thuisgevoel. Geen hieper moderne en verschrikkelijk onpraktisch zaken dus. Neen! Geen mij maar warmte, veel verschillende materialen en stoffen. Zeker in de slaapkamer. Een warm, rustig en romantisch nest. Kijk en oordeel zelf.

En als ik ooit ergens zo’n glazen kot over heb en misschien een meer bezit (aan de zee is ook goed). Dan wil ik dit!! 🙂 Verdere uitleg vraagt deze prent niet me dunkt.
Geniet van julie weekend!

Liefs

E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...