Kennen jullie Lilly al? 1 Webshop, 2 boetieks. Op en top vrouwelijk! Eigenaars Kelli en Johan (kennen jullie misschien van Mr + Mrs Tweed) openden in 2010 het kleinste winkeltje in Mechelen. Klein, maar fijn, want de shop bleek een schot in de roos. Ondertussen openden ze een grotere versie in Mechelen, een tweede ‘Lily’ in Oostende en een webshop. All about Life’s Little Luxuries, zegt genoeg zeker?

De very girlie boetieks hebben allebei hetzelfde concept: “small town boutiques with big city allure”. Aan de foto’s te zien klopt dat helemaal.  Relaxed shoppen in een mooie omgeving. Helemaal mijn ding.  De presentatiewijze, decoratie, de quotes op de muur, ik vind het geweldig! De inrichting van een winkel bepaald namelijk vaak ook of ik er effectief binnenstap of niet.


Ondertussen keerde ik al hun webshop binnenste buiten. Waarvoor kun je bij Lily terecht? Zoals ze het zelf zeggen: “betaalbare luxe”. En betaalbaar zijn ze echt. Alleen al de shoenen (Noë!) en handtassen zijn een bezoek aan de webshop waard. Daarnaast vind je er ook leuke kleedjes en basics en super schattige beautyproducten. Ook de look & feel van de webshop zit helemaal snor!

Lily heeft me dus overtuigd. Ik heb nog een outfit nodig voor een event waar ik binnenkort heen moet, dus ik neem één dezer waarschijnlijk eens een kijkje in hun ‘real life’ shop in Oostende. Als ik er iets scoor (let’s hope so! 🙂 ), dan hoor je dat binnenkort hier! Geniet van je (hopelijk) lang weekend!

Liefs

E.

Alle info omtrent openingsuren, adressen, … vind je hier !
De webshoplink vind je hier !

Pics: Lily & Belmodo.tv

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...