spain

valencia
Amai meer dan een week geleden. Ik had het jullie al eerder gezegd dat het hier wat stiller zou worden en mijn vrees is realiteit geworden. Het is momenteel super druk. Ik moet me aanpassen aan een nieuw ritme en dat vraagt wel wat energie. Pas op, ik zou het niet anders willen, want ik voel me kiplekker in mijn nieuwe werkelijkheid. Ik voel me goed. Nieuwe uitdagingen, precies wat ik nodig had. Het voorbije jaar ging heel veel van mijn tijd naar dit online stekje en nu wordt het moeilijker en moeilijker om mezelf op deze wordpress pagina te houden. Ik laat het momenteel eventjes op me afkomen, maar ik denk er wel aan om een zomerslaap te houden met ergenstussenin. We zien wel.
Gelukkig is het niet ‘all work & no play’! Nog een weekje en dan nip ik van een Sangria en eet ik mezelf in een foodcoma aan tapas. Het lief en ik gaan tien dagen rondtoeren in Spanje en ik kijk er enorm naar uit! Valencia, Marbella, Sevilla, Tarifa,… Here we come! 🙂 Big love voor de typo’s! Leuke andere (niet-spaanse) plaatsen vind je hier.

Nos vemos!
E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...